Tai siltä ne ainakin näytti, niin kauan kuin niitä riitti :p Näissä ei ollut siis kananmunaa, vaan appelssiinia ja persiikkaa soseutettuna plenderissä..

Ohje näihin erikoisuuksiin:

1. Osta tokmannilta joulun jälkeen tarjouksesta 1€ paketti olevia lehtitaikina levyjä (8levyä pkt) ja puolita ne niin kieroon, kuin saat. Voit toki olla luova ja leikata niistä piparimuotilla kuvioita ja haaskata yli jäämät/ syödä raakaa taikinaa ja saada vatsakipuja..

2. Halkase appelssiinit ja purista mehut eri astiaan ja kerää "sakat" suoraan blenderiin (näin säästät tiskiä ja saat leivos juomat kaupan päälle)

3. Halvin purkki (äkstra) persikoita ääsmarketista ja nakkele blenderin sekaan oman maun mukaan,  jossa sakat muhii oottelemassa

4. Mittään kananmunia tarvii tuhlata jos niitä ei oo.. valele vähän mössöä puolitetun palan päälle ja hierase raesokerissa

5. Palat pellille ja mössö nokere keskelle jos osuu, mutta ei se niin justiinsa ole

6. Uunissa paisto 225*c, että kohoaa ja ottaa väriä

7. Polta suu kuumaan hilloon tai anna jonku muun tehdä se puolestasi ja huikkaa mehua tai "pilttiä" päälle

kuva847-normal.jpg

kuva848-normal.jpg

Näillä juhlittiin eilen kun kirjoitettiin uuteen vuokra-asuntoon sopimukset ja tänään sit juhlittiin miehen kanssa 5-vuotis yhdessä oloa auton huollossa, pizza buffan lounaalla ja sen jälkeen kauppareissu ja katsastus :) Ja vielä on tätä päivääkin hyvästi jäljellä, että kerkeää vielä paljon tekemään :)