Tai siltä ne ainakin näytti niin kauan kuin niitä riitti näköpiirissä katseltavaksi :p

Näissä ei kananmunaa vaan appelssiinia ja persikkaa soseutettuna koneella..

Ohje näihin erikoisuuksiin:

1. Osta joulun jälkeen tarjouksesta paketti lehtitaikina levyjä ja puolita ne niin kieroon kuin (o)saat.

Voit toki olla luova ja leikata näitä vaikka piparimuotilla tai tehdä nämä vaikka vuokaan..

2. Halkase appelssiinit ja purista mehut eri astiaan ja kerää "sakat" suoraan blenderiin (näin säästät tiskiä ja saat leivos juomat kaupan päälle)

3. Purkki persikoita ja nakkele blenderin sekaan oman maun mukaan jossa sakat muhii oottelemassa

4. Kananmunia ei tarvii tuhlata jos niitä ei oo.. Valele vähän mössöä puolitetun palan päälle ja hierase raesokerissa

5. Palat pellille ja mössö keskelle jos osuu mutta ei se niin justiinsa ole

6. Uunissa paisto 225*c että kohoaa ja ottaa väriä

7. Polta suu kuumaan hilloon tai anna jonku muun tehdä se puolestasi ja huikkaa mehua tai "pilttiä" päälle

kuva847-normal.jpg

kuva848-normal.jpg