Tein lauantaina kakkupohjan valmiiksi ja tänään valmistin päällisen :p pohjan ohjeen nappasin täältä : http://www.etsiresepti.fi/click/index/17899358/?site=valkoinenpaivauni.blogspot.fi , mutta koska en kaupasta löytänyt lakritsikastiketta tein päällisen tällä ohjeella: http://www.kinuskikissa.fi/lakritsikinuski/ ja käytin hopea toffeeta ja vispikermaa ;) Valutin keskelle liikaa kuorrutetta niin joutuin sit levittämään sitä ja tuli pienehkö marmorointi kuviointi..

kuva1330-normal.jpg

kuva1331-normal.jpg

kuva1338-normal.jpg

kuva1336-normal.jpg

kuva1337-normal.jpg

Tehtiin lauantaina miehen kanssa ruokaa, jonka valmistuksessa mies oli myös mukana.. Meillä mies ei osaa ruokaa laittaa ja harvemmin etes annan yrittää sen haasteellisempia, kun on kerran nuudelitkin päässyt palamaan pohjaan ja valmis kastikkeet emalikattilan pohjassa on aika inhottava näky :( Hitlerin siwassa oli aika hyvä valikoima erillaisia ilmakuivattuja ym. lihoja nii päädyttii tähä pippuriseen ja voin suositella, eikä muuten vuonankaalikaan maistunu hassummalta :) Saatto mukaan lähtä leipääkin, hmm :p Harvemmin tulee lähettyä lähi salea kauemmas kauppaan ja viikolla sit 24h sale palvelee niin hyvä käydä vaihtelulla muuallakin :)

kuva1328-normal.jpg

kuva1326-normal.jpg

Mää viikolla muuten kävin kontissa ja hamstrasin lankaa.. Ku halvalla sain.. Ja merkattu kirjan pitoon ja tilattu pari kerää minttua miamia lissää, ku pääsi pahasti loppumaan peitto projektista josta muutenki on kokoajan joku loppunu :D Ja lähti sieltä mukaan täkki duunaus operaatioon ja kangasta pätkä, mutten saanut kuvattua..

kuva1323-normal.jpg

Mun naamakirjja muuten ehottelee mulle tämmösiä.. En oo varma miten nää nyt ottais :D Ehkä lapsen huomeeseen joo mutta 200e lapsen lampusta menee vähän yli ja varsinki ku ei niitä ole. Mies talossa saattas innostua, kun se ei anna mun etes myydä muumimukeja pois, vaikka en niistä tykkääkään :D

messu1-normal.jpg140110_muumi_front-normal.jpg