Minä oon etsiskelly jo pitemmän aikaa "katu uskottavaa" heijastinta, joka ei siis ole se perus nalle (joille oli tullu muuten silmälappu), sydän tai muumi.. Nii en oo enää ekaluokalla ja äitini ei enää määrää käyttämään sitä.. Silläkö sitä ei oo tarvinnutkaan?

Itteä on suoranaisesti ketuttanut kulkea autolla tuolla pimeässä ihmisten hyökkien pyörillä ja kävellen huomaamattomasti, mutta salaman nopeasti auton eteen..  Okei suojatiellähän ei pidä taluttaa pyörää, vaan se on ylitettävä niin nopeaa kuin kerkeää.. Oululaiset ruukaa ajaa vielä pyörillä jotka on useampaan kertaan varastettu.  Joista ne heijastimet on revitty ekana pois ja sit maalattu ties kuinka moneen kertaan..  Mutta jos on koiran kanssa liikkeessä, niin sillon on koiralla heijastin! On se hienoa, että koiran turvallisuutta ajatellaan, mutta pitäs sitä välillä ajatella itseäkin.. Annetaan pikkusiskolle papukaija merkki, kun se osti viikolla kans oman heijastimen! <3

Tilasin itelleni katu uskolttavan maatuskan täältä: http://www.tikkerperi.com/index.php 

Aivan uskomattomia heijastimia, mielellään kantaapi mukanaan ja ei tarvii pelätä oman turvallisuuden vuoksi :) Pitäsköhän tilata vielä ainaki semmonen ommeltava?

maatuska_pieni_1207_6f5.jpg

Listasin tähän vielä omat suosikkini mitä harkitsn vakavastikkin tilaavani:

 ompelumerkki_pieni_1303_708.jpgmaatuska_p_1408_7b9.jpgpitsi_pieni_1406_b1a.jpgmaatuska_p_1408_b79.jpgenkeli_kiiltokuva_pieni_1409_16c.jpgleijonasydan_pieni_1405_39b.jpg

kisu_pieni_1402_a3b.jpglumitahti_pieni_1411_806.jpg

Jos luotat arpa onneen elämässä niin suosittelen odottelemaan hetken niin laitetaan Piian lahjoittama heijastin arvontaan ;)