Mää näin joskus pinterestissä valkoisen paljettikorin ja olen siitä asti semmoista himoinnut! Noh toteutin tämän idean sitten itse kun en kaupoilta sellaista löytänyt.. Pahvilaatikko tuli avonin mömmöjä tilatessa ja paljetti tunikan ostin kirpparilta 2,4e hintaan. Isosiskoni sille nauroin, mutta saa nähdä nauraako enää ;)

Tarvitaan siis: pahviloota, paljetti hirvitys, kuumaliimaa ja pyssy sekä sakset (asistentti miehellään semmonen millä on tassujen tilalla kädet..)

kuva1434-normal.jpg

Pue sit se mekko pahvilootan päälle ja nosta reunat ylös  (näyttääpi aikalailla tältä):

kuva1436-normal.jpg

Sit vingutetaan sen verran reunaa yli, että saa taitteen.. Liimaa pahvilootan reunoihin ja samaa tahtiavsit painellaan kangas reunaan :) Seuraavaksi leikataan joka reuna auki ja käännetään reunat sisään ja liimataan repsottavat kankaat reunan sisään. Sit käännetään loota ympäri ja pohjasta leikellään ylimääräiset kankaat pois.. Sen jälkeen pingotetaan kangasta, ettei kupsuile ja liimataan pohjaan kiinni ja leikellään taas ylimääräisiä..  Sit vielä liimataan siihen päälle kangasta tai paksua paperia/pahvia  ettei räpellykset lähde irti pohjasta :D Ja avot 15min ja sormet liimassa voi todeta että, valmista!

kuva1443-normal.jpg

kuva1441-normal.jpg

kuva1458-normal.jpg

Mää tykkään kovasti <3