Tää peitto on ollu roikkumassa jo pitemmän aikaa niinkun auringonpaisteesta saattaa arvata. Ja nuista langanpätkistä..

Virkkasin raitoja kaapin antimista uusia ostelematta, koska Lankalaihis.. On tullu kyllä sorruttua tälle vuotta ostoihin muutenkin niin oli aika tehdä jotain "kuluttavaa". Sain käytettyä tähän peittoon mm. väärän väriset mummon jämälangat, kikkurakarvaiset erilaiset keltaiset ja turkoosit siskon jämät (jotka ei menneet kirpparillakaan kaupaksi :D) ja ohuemmat langat virkkasin moninkertaisena koska ei niille muutakaan käyttöä keksinyt.

Värillisten huvetessa lisäsin vielä valkoista kirppikseltä haalittua Samosta toiseen päähän pituutta antamaan joka oli valmiiksi pätkittyä edelisestä peitosta. Jännä kun aina loppuu tarvittavat langat kesken.

Toiseen päähän suunnittelin myös "aurinkoa", mutta jätin sen sitten keltaisen oikeanlaisten lankojen puuttuessa virkkaamatta. Mietin myös,että oisko se kaivannut ympärille sinisiä pomponeita. Jätin nekin tekemättä, olkoot taas simppeliä ja käytännöllistä, kun ei vielä käyttö tällä ole vielä ajankohtaista/ ei sovi tämän hetkiseen värimaailmaan. Kuhan virkkasin :D 

DSCF6421.jpgDSCF6433.jpgDSCF6435.jpgDSCF6434.jpg

Niitä langanpätkiä tosiaan riitti vielä kesän jälkeen ja jossain välissä olin jopa päässyt unohtamaan, että olin päätellyt jo kaikki. Löysin peiton, kun olin ryhtymässä uudelleen päättely hommiin, mutta ei tarvinnut enää kuin saksia ja koittaa oikoa ;) 

DSCF7448.jpgDSCF7444.jpg

Ja kuvata muutamaan eri otteeseen.. Jotenkin tuo valon saaminen, hmm..

DSCF7450.jpgDSCF7451.jpgDSCF7454.jpg

DSCF7477.jpgDSCF7479.jpg

DSCF7471.jpg

Pituus: 75 x 116 cm

Paino: 699 g

Virkasin 3,5 koukulla menemään koko matkan niistä "epämääräisistä" (lähinnä puuvilla) langoista.