Ympyrä on hieno asia ja se toistuu muutenkin monessa asiassa. Jotkut sen näkee sormuksena tai jonain muuna symbolina. Miten asiat nyt yleensä ottaa, mutta kuvailin tänne lähipäivien ympyröitä mitä ite oon nyt katellu pyöränrenkaiden ja oravanpyörän lisäksi aurinkoa palvoessa.

Ostin ekan kakkulapion iskän rahoilla, kun en semmosta vielä omistanut ja mietin mihin ne pikkukolikot laittaisin mitkä se mulle pöydälle jätti käydessään. Samalla tajusin et pitsaleikkuri on myös pakko saada, onhan se niin näppärä vekotin. Oon tunnettu pajatsona tai Nipsuna vissii, aina kolikoita jemmassa ja sillee.. 

Siinä uudessa kakkulapios lukee: "Happines is a piece of cake".

Tässä peräkkäisinä viikonloppuina oon käyny kaksissa juhlissa ja toisiin juhliin leivoin. Melkein tein prinsessakakun, mutta päädyin kermaan kuitenkin ja tein vaan kunnon koristeet. Kerman hakureissulla Taikalampi anto mulle kans 50€ kolmannella pyöräytyksellä niin sinänsä hyvä et lähin kauppaan 20 sentittiset taskussa.

Popeda on hyvä, Kakskytä Centtiä.

Mullon taskussa kakskytä centtiä vain

Sinä siihen et suostu edes vilkaisemaan

Pari kymmentä vaivaista centtiä vain

Se sut saa tuskin naurahmaan

Parikymmentä centtiä vain


DSCF1537.jpgDSCF1535.jpgDSCF1536.jpgDSCF1534.jpg

Näen aika paljo asioita tuplana ja ei se tuplatätiä haittaa, kun on kaksin aina kaunihinpi. Mies sanoo et kaikella pitää olla pari/kaveri ja oon aikalailla samaa mieltä. Vaikka kihloissa ollaan niin mulla on myös kaks sormusta, mikä on monelle outoa. No minä nään sen kolmannenpyörän tulevan viel. Yks kesä otin neliapilan onnea tuomaan, mut mietin sillekki kaveria kolmella lehdellä..

Seiska on hyvä luku myös ja joskus aattelin oon varmaa onnekkain kaveri, ku mieski syntyny 7 päivä. Meillä on tuulikello pihalla, mut en oo laskenu monta putkea siinä kilisee norsun lisäksi. Vahingossa tatuoin tasan seittämän sädettäki mun timanttiin, kun häiritsi ettei se hohtanut vaan.. Ostin tosiaan sen seinäkankaan norsuilla ja tää on ainaki onnea tuova, vaikka laskin nuoki vasta ripustettua seinälle :D

DSCF1532.jpgDSCF1529.jpg

No sit tuli käytyä shoppailemassa ja löysin lisää norsuja ja hienon tyynyliinan.

Montako norsua niitä nyt marssikaan?

DSCF1495.jpg

Tyynyliina oli outoa kokoa niin piti tehdä sille sit sisälle sopiva tyyny. Purin siihen kaksi muhkuratyynyä ja laitoin viel loput uusista vanuista mitä oli jälellä, että lähti se muhkuraisuus. Kangas on opiskeluaikoina värjätty ja saumuroitu valmiiksi ja se ootteli sopivasti tarkoitustaan. En omista saumuria niin aina saa säädellä asetukset ompelukoneesta välissä jos pitää muutaki ku suoraa ommella :)

DSCF1524.jpgDSCF1527.jpg

Kissalle oon joskus maton jämistä virkannu. Se vaihtaa aina paikkaansa ja nyt on tuolla telineen alla niin oli hyvä kuvailla samalla kun muita juttuja kuvasin.

DSCF1442.jpgDSCF1446.jpg

Tein sille telineen päälle rouhean pyörylän ja ei yllättäny, että se kelpasi. Jotain sekotetta ja epämääränen pätkä joka riitti just tuon tekemiseen. 81g painoa tuli matolle ja jäi metri tuota lankaa vielä. 

DSCF1439.jpgDSCF1436.jpg

Aiemmin se näytti tältä kesken, mut purin ja tein tuon pyörylän tilalle.

DSCF1441.jpgDSCF1440.jpg

Tein kans liinan harjotuksena mattoa varten. Auringonkukka kiinalaisella Pinterest ohjeella. Jätin muutaman kiekan tekemättä kun en tykänny aukoista mitkä ois päihin jääny. Ei jatkoon mattona päässy vaan tuhkiksen alle joutu tää kokeiluki.. 29g jämiä siihen kuitenki uppos.

DSCF1375.jpgDSCF1376.jpgDSCF1481.jpg

Mulla on auringonkukkia tulossa hattuun ja kasvaa niitä parvekkeellakin. Kääpiöauringonkukka näyttää vielä tältä ja siel on seassa muutama omituinen kääpiö myös. Saa nähdä mitä tulee nuista kahdesta oudosta isona :D

DSCF1588.jpgDSCF1587.jpg

Oon muutaman muun pikkuliinan tehny ja katon miten kauan lanka kestää ennen ku kuvaan ne tänne :D

Tein välissä samasella ohjeella tämän maton jonka ohje löytyy Kauneimmat Käsityöt 19 lehdestä (1986)

Ministerit testissä ja matolla painoa 467g ja halkaisija 54cm.

DSCF1578.jpg

Kissa taas aatteli et se on sille..

DSCF1582.jpgDSCF1581.jpg

Sit kokeilin tehä puolikasta ympyrää ja purin sen. Kiinalainen ohje ja joku siinä mätti kahen purkamisen jälkeen. Eka se ei menny kieroon mut siinä tuli laskuvirhe, jonka loppu kierroksilla vasta tajusin. Sitten ku laskin tarkemmin se vaan veti kieroon ja ei ois lankakaan riittäny niin pääs purkuun tämäkin kokeilu. Suosia suomalaisia ohjeita jatkossa.

DSCF1619.jpgDSCF1618.jpg

Juhannusta oltiin viettämässä, kun piti keskeyttää juhlinnat ja lähtä kotiin. Ukko leipo sermmosen myrkyn, että aattelin kahelta yöllä ettei mitään oo jälellä parvekkeella kotiin päästyä. Olin väärässä ja muutamasta herneestä oli vaan katkennu oksa vaik matotki oli lennelly toseen päähän parveketta. Ei ollu ees chilit kärsiny ennen tätä aamua, kun kissa oli käynyt ninjailemassa itsensä herkuttelemaan niiden muka sisällä suojassa ollessa.. Pinaattit ryöppäsin, kun ekat kukkat oli nupussa tulossa ja punnitsin et 160g tuli jotka riitti just yhteen keittoon. Parvekkeella ois enemmän ku 11 kukkivaa asiaa, mut ei jaksanu juhannuksena sen kummemmin taikoa.

 DSCF1617.jpgDSCF1584.jpgDSCF1620.jpgDSCF1621.jpgDSCF1625.jpgDSCF1626.jpg

Nakkasin rucolat roskiin. Ne oli läjässä ja muutenkin maistunu muille ku kissalle. En ruvennu näitä pelastamaan. Näytti vielä pahemmalle myrskyn jälkeen enkä ötököitä sisälle halunnu. Kahta lajia lootassa ois ollu..

DSCF1586.jpgDSCF1598.jpgDSCF1599.jpg

Tomaateille fiksasin uudet purkit ennen myrskyä, neki vähä kärsi siinä myräkässä, mutta on mulla jo hedelmää tulossa. Metallinkeräyksestä purkin ja muovit löyty Kontista 5€/kg osastolta. 

DSCF1496.jpg

DSCF1575.jpg

Piti leikata kessuistaki ekat nuput pois ja chilin kukkia keräsin myös.

DSCF1602.jpgDSCF1601.jpgDSCF1603.jpgDSCF1596.jpgDSCF1571.jpgDSCF1572.jpg

Tästä chilistä nyt puuttuu kaks kokonaista lehteä ja päistä trimmattu kissan toimesta :D

DSCF1609.jpg

Nappasin isommasta chilistä päät kans pois ettei enempää kasva samalla lähti reipas määrä hedelmän alkuja. Mietin saako noista irrotetuista kukista siemenet itämään ja pitäskö kokeilla kessun siemeniä tehdä myös. Nuo siemenet on niin pieniä vaan, että lähinnä nauran noille.

DSCF1628.jpgDSCF1627.jpg

Hyvin kyl chileistä saa siemeniä, kun on valmis hedelmä. Ainakin kaverin paprikat  lähti hyvin siemenistä mitkä sain ja lasissa idätin. Nää lehet maistunu kissan lisäksi muille kans niin pääsi kuvun alle suojaan :D

DSCF1595.jpg