Koukut kaipasi kipeasti säilytyspussukkaa. Ompelin Marimekon pienemmistä suikaleista tilkkupätkän ja reunoihin laitoin saman sävyisiä muita kankaita. Maatuska kangas on pöytäliiina, jonka leikkelin useampaan käyttöön :) Pitsin on vanhasta topista myös . Jäi vähän häiritsemään, kun näkyy tikkaukset toisella puolella, kun en vuorittanut enkä valinnut vaaleanpaa kangasta. Rakkautta silti<3 Pitänee ommella muutama lisää ja puikoille vuoritettu versio tai jotain vastaavaa :)

DSCF8748.jpgDSCF8746.jpgDSCF8745.jpgDSCF8744.jpg


On tullu huristeltua taas. Pikkuveli oli kylässä viikonloppuna ja kysyi voisinko korjata sen hiirimaton, mutta se sit unohtu kyläilyn aikana. Löysin sitten ommellessa palan keinonahkakumikangasta, jonka olin leikkannut rikki mennestä laukusta talteen. Huomasin, että kangas muistuttaa hiirimatonpäälykangasta, mutt materiaali on liru. Leikkasin sit palasta niin ison neliön, kuin pystyi ja ompelin hapsut reunaan. Hapsut on peräisin retro omppuverhosta jonka purin. Ostin kankaan Ouluhallin kirppistapahtumasta halvalla vaan nuitten rimpsujen takia. Sinänsä hauskaa kun laukkun olin ostanut kirpparilta tietämättäni, että se on isosiskon vanha ja nyt se sit vljelle vielä kantautui. Kyllä se on niin, että aika tavaran kaupintee jos sen osaa oikein hyödyntää :)

DSCF8743.jpgDSCF8741.jpg

Hiirimatto pääs heti kovaan käyttöön :) Toimii "roiskeläppänä" hyvin vanhan maton päällä. Ei tarvinnu ees yhdistää, kun sanoi, että moni käyttöisempi nuin :) 

Mulla on nyt työn alla rahin päällystys, johon käytin loput hapsut verhosta kannen ympärille. Ei sopinut enää alkuperäinen nyöri uusien kankaiden kanssa :)DSCF8734.jpg

Hyvä tuo puinen rulla pitsien säilytykseen, kaikki pitsit oon muuten purkanu verhoista ja musta on hameesta. Siitä sai hyvin pitsiää, kun oli ympärille ommeltu useaan kerrokseen liuhuhelmaan :)

 DSCF8732.jpg

Niin rakkautta tää Eurokankaan pala kangasta, jonka onstin 7€ alelaarista. Tätä oli siellä kyllä pakallakin, mutta tein kyl hyvän säästöön sukellellessa siellä lootissa :D

DSCF8728.jpg