Virkkasin niskatyynyn loppuun. Olihan se jo melkein valmiina pyörinytkin hyllyssä jo kaks vuotta varmaan :D

Edellinen Pötkylä on jäänyt Muhokselle miehen muuttaessa kotoa pois. Se on siellä appiukon silmän ilona niin päätin uuden tehdä. Mies joskus sanoi että haluaa kissan niin sille sellaisen tein, mutta ei vältytty elävältäkään. Nyt kun puheeksi taas tuli lisääntymishommat ja kissakaveri ois kiva kisallekkin niin muistin tämänkin. 

Muistini mukaan käytin siinä vartalon tekemisessä Tenneseetä ja hännässä ja korvissa Kotiväkeä. Meni kaikki hillotut jämät ja viimeset silmät mitä kaapista löysin. Sydän nappeja ei enää ollut niin pääsin kirjomishommiin nenulin kanssa. Sisälle ompelin vuorin harmaasta puuvillasta ja täytin sen yhden 50 x 50cm tyynyn täytteillä ja lisäksi laitoin vielä langanpätkiä ja leikuujätettä/silppua muhkeutta tuomaan. Kuroin umpeen käsin toisesta päästä täytön jälkeen ja kiristin.

Edellinen Pötkylä oli tosiaan neulottu Novitan ohjeella ja tämä uusi virkattu yksilö on sen innoittamana tehty. Uusi ei ole Muumi vaan paranneltu versio persesilmällä ja viiksetkin jo löytyy. Olen nyt kissan anatomiaan jonkun verran tutustunut ja miettinyt kissan outoja ominaisuuksia. Meidän kissalla kasvaa myös ylimääräistä. Jokaisessa varpaassa on kynsi joka on kiinni siinä anturassa. Aina kun se on ollut repeämässä olen leikannut pois. Huomasin myös että kissalla on myös tuplat anturoita, mutta se toinen ei näy edes ja on vissiin jokaisella kissalla. Meidän Liisalla on myös kiero häntä ja välillä se luulee sitä riivatuksi ja alkaa jyrsimään sitä. Kissat on hauskoja ja tästä tyynystä on iloa sohvalla vaikka ei paljoa oikeasta eroa elävästäkään. Ei tarvii vain toiste ruokkia ellei kovin täytteen mene kasaan tai tule ulos itsestään :D

DSCF2563.jpgDSCF2562.jpgDSCF2561.jpgDSCF2558.jpgDSCF2569.jpg

Peppureikä pylväitä renkaaseen ja muuten kokonaan kiinteitäsilmukoita. Korvat syntyi kokeilemalla. Kaksi pyöreää lappua molemmissa päissä joiden läpimitta 15cm. Pötkön pituus 37cm jonka ompelin pyörylöihin käsin kiinni. Hännässä 10 raitaa ja 7 kerrosta 1,5 koukulla virkattuna. Vartalossa 13krs raita (noin 5cm) joita on 8. 

Vartalon paino 179g (yhdistetty naamatauluun), häntä 22g perä 20g, korvat 7g = 228g  

Aiempi Pötkylä https://shittingknitting.vuodatus.net/lue/2013/12/erillaista-joulun-viettoa

kuva697.jpgkuva696.jpg