Hirveen virkkaus innostuksen myötä oon virkannu yhtä jos toista ja vähän valmistakin.

Kuvailin sit niitä joitain valmistuneita keittiön lieden lampun alla, kun ei valo ole oikeen muuten riittänyt.

Tajusin kans, että en oo tänne blogin puolellekkaan kesälomakuvia päivittänyt tältä kesältä. Nooh vähän on kuvat levällään ja jouluki alkaa olla jo ovella, mutta päivitellään ajan kanssa, kun on kaikki käyty läpi ja muut kiireellisemmät saatu pois alta :)

Innostuin niitä kesälomakuvia selatessa etenkin päärynä kuvista. Hyllyssä oleva puuvilla/akryylilanka oli kummitellut jo kauemmin, kun en siitä värin puolesta ollut mitään keksinyt vielä, niin päätin sit virkata siitä ihan huvikseen päärynän iltapuhteena. Virkkasin mututuntumalla sit aika saman näköisen ja tein vaan lenkin päähän oksaa muistuttamaan tai jonkin näköistä ripustimen virkaa toimittamaan.

Lankaa kului 21g ja sisällä on ommeltu vuori vihreästä puuvillasta, jonka sisään laitoin vanua.

DSCF9167.jpgDSCF9168.jpgDSCF8907.jpgDSCF8905.jpg

Päärynälle piti sit vielä kaveriksi banaani, koska keltaista hieman kiiltävää puuvilllaa oli sopivasti jälellä ja luonnon valkoista bambulankaa juuri sopiva nökö.

Langan kulutus oli 17g, mutta tähän en vora laittanut kun oli sen verran pienempi ja tiiviimpi.

DSCF9223.jpgDSCF9222.jpgDSCF9221.jpgDSCF9218.jpgDSCF9219.jpg

Sit näitä pieniä virkkailuja on alkanukki kirjaimellisesti sadella niinku sieniä sateella, mut palataan niihin sit vähän myöhemmin..

Pakko päästä tähän väliin mainihtemaan, että sain monitoimikoneen lahjaksi ja nyt onnistuu vatkaamisetki kuin unelma. Oon sit testaillu uuden koneen vatkaustehoja tässä mutamaan otteeseen ja leiponu sit marenkejaki ihan vaan sen takia, kun piti päästä kunnolla vatkaa ja kokeilee.. Pursotin pusseja en muistanu hommata niin homma meinas karata vähän käsistä pursotus vaiheessa sit :D Maustoin lakritsijuurijauheella ja oli oikein imeliä.

 DSCF9162.jpgDSCF9160.jpgDSCF9155.jpgDSCF9150.jpg

Kääretorttuja on tullu kans tehtyä, kun tajusin, että nehän voiki säilöäkki jääkaapissa samallalailla, kuin rullakebabin perät  ja leikkaa vaan aina sen verran , kun tekee mieli..

DSCF9141.jpgDSCF9140.jpgDSCF9145.jpgDSCF9135.jpg

Meillä on viestiryhmä, jonka nimi on "kakkua tarjolla". Ei kyl yhtään yllättäny, kun sinnekkin tuli viestiä "et miks ei oo ollu kakkua tarjolla, kun uus konekki on?". Piti sit se kakku leipoo. Tein kakun irtovuokaan kolmen kananmunan kakkupohjan ohjeella ja koostumuksesta tuli täydellinen, vaikka epäilinki voisko tuosssa vuoassa edes paistaa.. Oli kyl täåärällä ettei yli tullu, mut riitti se just. Ois kyllä voinu vähän kannesta leikata tuota tummempaa, mutta eihän sitä hyvää viittiny hukkaan heittää :D

DSCF9174.jpgDSCF9173.jpgDSCF9172.jpg

Ja sit mä tajusin, kuin helppo on tehdä banaani lätyt. Blenderissä surauttaa ja vohveligrillissä paistoin kookosöljyllä <3

DSCF8972.jpg

Reissusta ostetuja karkkeja ja ihan tavallisia irtokarkkejaki tullu vedettyä kans useammat kulholliset..

DSCF8975.jpgDSCF8963.jpg

Salen pakastealtaassaki on tullu taas sukelleltua ja laiskana kokkina oltu.

DSCF8983.jpgDSCF8981.jpgDSCF8980.jpgDSCF8978.jpgDSCF8974.jpg

Sieltä reissusta kiinakaupasta kissalle tulijaisiksi reilulla eurolla ostin kätevän kumiharjan, kissa kiitti.

Lompakko kiitti kans, kun ostin varastoon vetoketjuja ja tarranauhaa ym. alle euron pakettihinnoin..

 DSCF8970.jpgDSCF8967.jpgDSCF8966.jpgDSCF8965.jpgDSCF8964.jpg

Liisasta kuvia tähän väliin kans pakko tunkee..

DSCF9171.jpgDSCF9170.jpg

Tuolla tarranauhalla korjasin pikkuveljen takkiin hihat. Homma ois varmaan muuten onnistunu käsin mut niissä oli liimat takana, niin ei voinu koneella ommella ollenkaan. Tarttui se liima neulaan ja katkoi langan. Oli aikamoinen homma käsin ommella, mut siihen nähen etten tämmösiä ennen ollu vaihtanukkaan saati tehny, niin hyvin onnistuin veljenkin mielestä.

 DSCF9226.jpgDSCF9225.jpg