Ommellu oon nyt viimeaikoina kaikkea nopeaa, kun pitäis silittää verhoihin se alareuna. Vaikka ei kukaan sitä puuttuvaa osaa oo huomannu ennenku oon ite manannu, niin pitäs kyl se silittää ajan kanssa ja samalla ne kaikki muutkin mitä siellä läjissä oottelee.. Jäi pikkasen siitä toisesta verhosta kangasta, kun modasin ne saman mittaisiksi. Verho oli valmiiksi ommeltu ja vähän pitkä meille, niin oli vähän laahannut maassa imien itseensä kaikkea kissankarvoista tähän siniseen länttiin lähtien..

DSCF7427.jpg

Pesin kaistaleen sit 60 asteessa, mutta kuten pelkäsin niin koneesta lähti väriä ja vaaleanpunaiseksihan se muuttui.. Ei tietenkään mitään taikapyyhkeitä siihen hätään, mutta kloriittia tällä ammattisiivoojalla kaapit on aina täynnä ja valkaistavia muitakin oli ennestään oottelemassa, niin ei se auttanu ku lyyä kumihanskat kouraan ja ruveta läträyspuuhiin. 

Hyvin tepsi kylpy tähän, vaikka perinteiset kloriitin kanssa kävi ja muutamat valkoiset pitsit menikin harmaiksi.

Ei tarvinnu ees taitetta ommella vetoketjulle, kun oli valmiina nii ei kauaa menny muutamassa saumassa ommella ja hyvältä näyttää pienistä sattumuksista huolimatta :)  Tyynyksi sisälle tungin vanulevyn, joka jäi jäljele, kun vanha päällinen petti vanhuuttaan.. Mitään ei nakata roskiin ja jäi vielä yks lintu tuota kangasta jemmaankin..

DSCF7608.jpg

DSCF7606.jpg 

Sopi niin hyvin penkille, että ihan maastoutui piti ottaa sivuttainkin kuva, kun ei oikein muutenkaan tienny mistä suunnasta pitäisi kuvata että erottaisi tyynyn siinä olevan..

DSCF7604.jpg

Tää toinen kangas onkin sit kirpparilta 2€ maksaneesta telttamallisesta paidasta saksittua, jonka ostin just tähän hommaan :) Olin ajatellu että tulis kaksi, kun oli niin leveät hihatkin, mutta ei miellyttänyt yhdistely ja näkyvä karvan kääntyminen niin ompelin loppuun asti vain tämän minkä sain kokonaisista osista kurottua kasaan :)

Hankaluutta taas kuvata, kun tyynyssä olevat "fooliosuikaleet", nypyt ja viivat ei oikee missään kulmasta erottunut selkeästi.. Kotiin kun neuleen vein sanoin kuitenkin kaikille, että otan arki käyttöön . Siinä porukka silmiään vähän pyöritteli ja kysyikin, että eikö tuossa nyt oo vähän liikaa kaikkee jopa sullekkin, että elä laita ainakaan silleen, että kukaan näkee tai joutuu takin ottaa pois.. Harmikseni unohdin sen kuvata päällä, mutta "överi" se oli, ois varmaan foliot kärtsänny itse kullakin joka ois nähny sen kenenkään päällä :D

DSCF7520.jpgDSCF7512.jpgDSCF7500.jpgDSCF7496.jpg

Kissa sit meni makaa heti päälle, kun penkille jätin vähäksi aikaa. Vähän näkyy näissä kuvissa ne foliotki paremmin..

DSCF7572.jpgDSCF7569.jpgDSCF7566.jpg

Oon mää jotain ruokia ennen suuhun laittoa kerenny kuvaamaankin, niin laitetaan tähän loppuun parit pahimpaan nälkään :p

DSCF7274.jpgDSCF7320.jpgDSCF7321.jpgDSCF7399.jpgDSCF7401.jpgDSCF7403.jpg

Käytiin myös yks viikonloppu kaupungilla ja mies vei mut Kultajouseen ostoksille :)  Sain valita jotain mieluisaa ja yksinkertaisesta, kun pidän päädyin käsikoruun.  Sai vielä alennusta, kun oli silloin hopeat sopivasti tarjouksessa. Alennuksen jälkeen ei paljoa jäänyt hintaa niin jäi rahaa muuuhunkin. Aikani katselin siinä pronssisia Kalevalaisia mitkä on ainoita mistä juurikaan pidän, mutta en osannut valita. Valitsin sitten kapeamman timanttileikatun vanhalle kaveriksi. Laitettiin samalla reissulla vanhat sormukset täys "huoltoon", kun omaa piti pienentää puolinumeroa, miehen sormusta oikoa ja samallahan ne molemmat oli kans kiillottaa, kun ei enää valkokullalta näyttäny vaan lähimmä tinalta.. Outoa olla ilman sormusta, kun on tottunut. Toisaalta mää tykkään tehä vähän jäynääkin niin tää on ollu ihan hauskaakin ja saanu laiskan rakotkin tuulettua :) 

DSCF7487.jpg