Olin jo tovin keräillyt kissan raapimispuun tolppien vaihdosta kertyneitä narun pätkiä pussiin ja nyt oli aika hyödyntää ne kaapista tilaa viemästä. Kuumaliimailin ison kurkkupurkin ympärille narua ja lisäsin väliin vielä pinkkiä kudettakin :)

DSCF8406.jpg

Narua jäi vielä vähän, niin muotoilin pienen korin vessan kaappiin pinneille ynnä muulle sälälle. Muovikulhon päällä sai helposti muotoiltua, mutta ilman rakkoja sormissa ei kyllä tälläkään liimailu kerralla selvitty..

DSCF8388.jpgDSCF8386.jpg

Salaattejen lisäksi oon tänä vuona kasvattanu herneitä, tomaatteja, kamomillaa ja kessua. Toinen sisko toi myös kasteltavan kukan ruukussa ja toinen mansikka amppelin Lepola- lajiketta valmistujaislahjaksi :)

Kessun siemeniä ostin punaisesta aitasta Oulun torilta. Eka aattelin et ei ollu lähteny munakennossa itämään, niin laitoin sit lisää siemeniä toiseen purkkiin. Sit ne alkoki siel kennossa itää, nii käänsin vaan mullan ympäri ja laitoin herneen siihen sit kasvaa samaan multaan. Loppujen lopuksi sieltä ne kaks parasta kessua sit ponnisti nurkista ja sit isompiin ruukkuihin pääsi. Mulla on nyt kolme kessua kokeilussa kasvamassa ja kehitystä näkyy melkein päivittäin :) Jos tää homma tänä vuona ottaa siivet alle niin ens vuona laitetaan useampi. 

DSCF8418.jpgDSCF8423.jpg

Kissa on syöny näitä ja vähän liikaakin. Kessupärinöissä sit törmäilly seiniin ja vetäny raivo rallia pitkin kämppää. Parhaani koittanu tehä ja tuo on vielä ihan hyvin selvinnykki rääkistä tuo yks yksilö..