Oon saanu äitiltä näitä keltavihreitä Unikoita mitkä on tullu Kiinasta. Hulpioissa "kuviotekstit" ja vähän roiskeita siellä täällä, näissä kakkoslaatuisissa. Kotona asuessa meillä oli näitä unikoita joka lähtöön ja jossain välissä alkoi vähän saada yliannostusta näistä. Olin tosiaan lyöny nää kankaat läjään kaappin perälle ja unohtanu, että tätä kangasta oli näin paljon jäljellä. Ompelin ekana löydöksen tehtyäni olohuoneeseen uusia tyynyliinoja ja vielä jäin ainakin verhoihinkin asti tätä kangasta :D

Punaisia Unikoita oli myös pikku pätkä toiselle puolelle yhtä tyynyliinaa, kun yhdisti siihen vähän valkoista reunoille. Tuon yhden liinan (punaisen vieressä) olen aiemmin ommellut :)

DSCF1118.jpg

Kolme uutta tyynyliinaa on kaikki saman kokoisia, mutta yhdessä on erilainen sisätyyny. Löysin toisenkin pussin vetoketjuja, kun piti tehdä uusi mutka kirpputorille ja näissäkin tyynyissä on sit käytetty niitä ostettuja vetoketjuja. Kahta oranssia ja yhtä keltaista. Punaiseen laitoin valkoisen, vaikka teki mieli punainen laittaa :) 

DSCF1117.jpgDSCF1110.jpgDSCF1109.jpgDSCF1108.jpgDSCF1107.jpg

Löyty kirjontatarvikkeile hyvä säilytyspaikkakin samalla uusintareissulla 50 sentillä, vaikka taas kissa luuli saaneensa uuden kökötyspaikan..

DSCF1038.jpgDSCF1036.jpg

Hyvät nuo taskut sivuilla varsinkin!

DSCF1031.jpgDSCF1030.jpg

Kevätsiivousta tehdessä oon muutenki alkanu nyt hommailee tämmöisiä järjestelypaikkoja tarvikkeille. Korut piti järjestellä rasioihin ja ei riitäny yks laatikko, kun kaks on oltava..

DSCF1066.jpg

Askartelutarvikkeille monessa kerroksessa rasioita. Hyvä muuten ellei kokoajan ois tunne, että nuo leviää kun ei oikee kunnollinen tuo aukominen tuossa. 

DSCF1061.jpg

Kokeilin myös vaihtaa patteria tommoseen halpaan kelloon ja onnistuin. En tuohon vesitiiviiseen Leijonaan ikinä oo uskaltanu ees itse koskea ja nyt siitä ois timantitki varissu ajan saatossa. Selvää säästöä, kun itse vaihtaa :D

DSCF1060.jpgDSCF1059.jpg

Ärsytti, kun toinen sormus kiillotettiin ja toinen oli käytön jäljiltä tuon näköinen. Pieni sävyero vaikka molemmat valkokultaa.

DSCF1068.jpg

Ei auttanu sit, kun ostaa näitä kiillotusliinoja ja puhdistaa tuo toinenki sormus..

Noh tässäkin kyl säästetään taas, kun tuo kiillotus maksoi myös viimeksi ammattilaisen tekemänä ihan sopivasti. Samalla pienensin kyllä koko renkulankin, mutta sitä ei ite ainakaan tehdä :D 

DSCF1062.jpg

Vaatteitten osto on mulle muutenkin aina ongelmaa. Oon jo ihan liian tottunu kaikkea korjaamaan ellen uutena osta luomu- tai kierrätyspuuvillaa tai ompele itse. 

Ostin joskus tuommosen mekon ja nyt muokkasin siitä hameen, että pääsee parempaan käyttöön. Loput kankaat hyödynsin vielä pompuloihin mitä jäi.

DSCF1029.jpgDSCF1024.jpg

Kukkasia ja kotia taas laitettu ja istuteltu uusia taas ohimennen. Mihin se aika oikeen menee?

Näistä kessuistakin oon erotellu jo 18 pienempiin purkkeihin yksin asumaan..

DSCF1071.jpg

Persiljat hyvällä rehotuksella akvaariohuoneistossa, saavat hyvin valoa tuolla kuvunkin alla.

DSCF1070.jpg

Aloen vauvat eroteltuna kimppakämppään. Ei kehdannu noin pieniä yksin viel päästää :D

DSCF1054.jpg

Ryhmät rykelmä, parit isommat vauvat pikku yksiöissä siellä kans..

DSCF1048.jpg

Tuosta toisesta keltaisesta muoviastiasta oon yhden chilin jo yksiöön siirtäny ja toinen ois kohta jo lentoon lähdössä..

DSCF1046.jpgDSCF1045.jpg

Tätä ohraa oon leikannukki jo kerran, kun villiintyi.

DSCF1043.jpg

Jossain välissä olin päättänyt etten ostaisi enempää käsityö aiheistä kirjallisuutta ja lehtiä. Törmäsin sitten kaupassa ja nyt ostin vedoten halpaan hintaan ja useen hyvään ohjeeseen..

DSCF1057.jpg

Erehdyin myös käymään sikapäivillä ajatuksena hakea vain kameralle jalka puoleenhintaan. Lopputulos oli, että mukaan lähti ostosreissulta myös ravinteet tarjoushintaan sekä kissalle ilmaiset herkkunäyteet :D 

Huomattavasti helpompaa kuvata jalan kanssa, painaa enää nappia kun ei tarvii kädessäkään pitää. Oikeen kissanpäivät..

DSCF1106.jpgDSCF1105.jpgDSCF1103.jpgDSCF1102.jpgDSCF1101.jpg