En tiedä mitään ärsyttävämpää, kuin pussilakanoiden vaihtamisen puhtaisiin. Paitsi eripari pussarit ja tontun jalat.. Opinnäytetyönä valmistin artesaaniksi opiskellessa käännettävät pussilakanat ja tuplat pimennysverhoja, mutta sen jälkeen en ollutkaan pussilakanoita ommellut.

Ärsytti kaapissa pyörivät muumilakanat jotka lahjaksi olin saanut, mutta en ollut pitkiin aikoihin käyttänyt paitsi vierasvarana. Päätin purkaa lakanat ja kasata ne uudelleen. Tyynyliinat jätin kuitenkin rauhaan, koska ei niin häiritsevät eriparisena näin pedattuna. Enemmän häiritsee kylläkin päiväpeiton puuttuminen :D

DSCF9773.jpgDSCF9778.jpgDSCF9775.jpg

Oli vielä pätkät muovipussia jäljellä ja läpinäkyvää muovia ja sain idean ommella harmmasharjalle ja tahnalle kuljetuspussin miehelle reissutöihin kuljeteltavaksi. Idea hyvä, mutta oisin voinu mitata ennen ompelua. Tein sit kaksi liian pientä pussia ja eihän sinne mahtunutkaan, kuin nuo pikkulasten harjat :D

DSCF9786.jpgDSCF9784.jpg

Tein sit kolmannesta pussista kerralla isommat, että varmasti mahtuu. Sinne sit mahtuki ne kaikki mitä pitikin ja shamppoopullokin niiden lisäksi viel. Pussit loppu, mutta hyvä että tuota maastoa tuli ostettua varastoon asti. Tää onki ehkä hieman miehekkäämpi mitä nuo bandanakuviot.

DSCF9809.jpg

Ompelin pussin piilopistoilla pohjasta oikealta puolelta, että on oikeastikkin vedenkestävä. Sisäpuolelle laitoin samaa maastoa kans, vaikka ois se vuori voinu olla jotain toistakin kangasta.

DSCF9800.jpgDSCF9796.jpgDSCF9789.jpg

Kaappeja siivoillessa vastaan tuli tuommosia tähti juttuja, joita kuumaliimailin sit tuohon purkkiin vielä. Ostin kyllä uusia  pensseleitäkin, mutta silti mauno on vielä sokea. Erikeepperitkin oli sikapäivillä Kärkkäisellä tarjouksessa niin on tullu nyt vähän muutakin liimailtua, mutta tarvii viel pari laatikkoa lisää ja kuumaliimat haettava biltemasta, kun pääs loppuu kesken taas kaikki parhaimman inspiksen iskiessä :)

DSCF9815.jpgDSCF9814.jpg