Perjantaina aamuna lähdettiin ajamaan Oulusta Kotkaan mies,minä,kissa ja yksi kaveri :) Luin matkan pääsykokeisiin ja 8 tunnin autoilun jälkeen saavuimme määränpäähän!

Navigaattori ohjeisti meidät pihaan ja siellä meidän kaveri jo seisoskeliki ootelemassa valmiina kantamaan laukkuja!       Pieni kolmikerroksinen paritalon puolikas, siellä me yövyttiin koko loma ystävä parikunnan luona metsään ja kaupunkiin tutustuen, nauttien hyvästä seurasta ja ruasta! :p    

Kissaki oli tietty mukana reissussa ja sillä oli siellä vähän aikaa kaverinkin. :)


DSCF4546.jpg


Suklaatakin tuli syötyä useassa sortissa.. Taisin mää syödä levyn popcorni suklaatakin :D

DSCF4575.jpg

DSCF4581.jpg


Aivan älyttömän hyvää kakkua! <3  Päällä tuoretta mangoa ja tais olla aika terveellinenkin :p

DSCF4555.jpg

DSCF4554.jpg


Retkeiltiin, käytii kattoo kotkan nähtävyyksiä ja samalla käytiin paistaa makkaraa,lammasta ja täytettyjä sieniä. Me käytettiin myös 3km/h ruuansulatus tekniikkaa ja itsehän kiipesin mm kalliota kiilakorkkareilla! 

Sen verran käytiin myöski kaupungilla, että s-marketissa, classulla ja käytiin syömässä ehkä parasta ruokaa mitä oon ikinä syönykkää nepalilaisessa :)

Matkan varrelta napsin joitain kuviakin

DSCF4556.jpg'

DSCF4557.jpg

DSCF4562.jpg

DSCF4560.jpg

DSCF4567.jpg


Välillä piti istua alas mättäälle ja kerran piipahettii ihan kahvillaki nii sit pitiän se sillon saada myös jäätelöä!

DSCF4574.jpg


Eikä majoituksessakaan tarvinnut nälissään olla! Pääruoka,iltapala ja aamiainen ja välillä vähän sipsiä ja videotykkiä :D   Kyllä lomala pitää tankata!

DSCF4579.jpg

DSCF4601.jpg

DSCF4552.jpg


Laskin viikolla, että 2pv aikaa ollu aikaa lukea kokeisiin ja ite ravannu siin ajassa töissä 21h ja koko viime viikko ja tämä viikko on ollut ylitöitä. Torstaina vielä lasahti autokin, kun olin töiden välissä viemässä kirpparille tavaroita..Hinaus autolle seuraavaan työkohteeseen ja jäi tavarat viemättä sit kirpparille + mies joutu töistä hakemaan mut ja mun kirppiskamat jotka roudattii siskolle naapuriin.. ( joka vei ne sinne sit lauantaina, ku oltii ite reissussa)

Hiukan olinkin irrottautumisen arjesta puutteessa ja vähän väsytti, mutta onneksi ei menny koko loma ihan kokonaan nukkessa..

Tosin päivityskin tulee viikon myöhässä, kun tässä ollut hirveenä hommaa ja koko ajan menossa, kun mieskin lomalla ollut toistaviikkoa ja koittanu repiä ittestää kaiiken irti töiden ohella. Tuntuu vaa, että taas on liikaa hommaa ja koittaa saada kaiken tehtyä, mutta tuntuu että loppuu päivistä vaan tunnit kesken väkisillä. Otetaan kuvaa edistyksestä eli toivon mukaan tulee päivityystäkin tiiuhempaan, mitä nopeampaa hommatkin etenee :)