Ompelin kissalle uuden huivin, mutta eihän se siitä pitäny. Heti se sen repi kaulastaan ja löysin huivin sit sen makuupaikalta heti seuraavana päivänä..

DSCF9524.jpg

Kiva tuo kangas ja samalla itselle muutaman pompulankin siitä ompelin. Helppoja tehdä ja nopeasti valmistuu.  Hiuksetkaan ei katkeile, kun näitä käyttää.

Soiron sisään kuminauhaa, joka yhdistetään lenkiksi ja sitten kangas käsin ommellaan päistä kiinni.

Tein kahta kokoa. Toinen tuommonen ettei tarvitse taittaa kaksinkerroin ja toinen just sopiva käteenkin.

DSCF9521.jpg

Sit purin yhden vanhan hameen ja ompelin siitä kaksi tämmöistä isompaa pompulaa.

DSCF9541.jpg

Penkin selkänojaan ompelin pikkuveljen vanhoista housuista yhdistettynä perstaskuihin tämmösen pussukan mihin mahtuu sakset ym. muut tarpeelliset. Toisella puolella lahkeesta ommeltu isompi tasku mihin mahtuu ompelukoneen käyttöohjeet.

DSCF9546.jpg

Jäi tuotakin ommellessa soiro kangasta ja hyödynsin senkin sit pompulaan..

DSCF9544.jpg

Kissalle tein uuden pannan missä käytin vanhaa Marimekon pukettia. Purin kankaan vanhasta mekosta jonka löysin kirpputorilta. Pannassa on myös lenkki mihin saa talutushihnankin ja turvalukolla tämän varustin.

DSCF9537.jpg

Sit aattelin, että teen uuden karvatyynynpäällisen..  Kaulahuivia purkaesssa tajusin, että parempi jättää kangas ompelematta ja laittaa se vaan penkin päälle eteiseen. Kivempi omasta mielestä näin.

DSCF9586.jpgDSCF9595.jpgDSCF9594.jpg

Siitä jäi myös kivoja "karvamatoja", joita vois vaikka housuihin hännäksi ommella. Kissa ainaki ois mielissään perässä entistä enemmän juoksemassa.

DSCF9599.jpg

Jäi sitä muovipussia vielä muutama pala ja ompelin sit kaksi pienempää pussia niistä. Toisen vesaan ja toisen ompeluhyllykköön.

DSCF9767.jpgDSCF9764.jpgDSCF9763.jpg

Citymarketissa käydessä huomattiin jusstojen olevan -50% tarjouksessa ja kokeiluun lähti maasdam, cheddar ja yrittijuusto. On muutenki nyt ostettu melkeen aina erijuustoo, ku yleensä ja oitettu saada vaihtelua muutenkin jääkaapin sisältöön. Alko kyllästyttää jo perus kermajuusto, mutta ihmettilin yhden kokeilussa olleen juuston makua. Ihan niinku se ois maistunu pähkinöille :D Allerum se oli nimeltään, mutta sisältö ei viitannu kyllä pähkinöihin..

DSCF9742.jpgDSCF9744.jpg

Itseäni ei niinkään oo nuo heinäsirkat kiehtonu, mutta miehen mielestä tää patukka oli oikeen hyvä "töihin lähtö patukka". Näytti niinku siel ois seassa vaan jotain valkoisia madon tapasia ollu ja enemmän omasta mielestä maistui taateleille, kuin sirkoille.

DSCF9741.jpg

Pakastimesta sulatin ilmaisen savulohen ja melkoiset sunnuntai eväät kehiteltiin siitä sit.

DSCF9772.jpgDSCF9769.jpg

Vieraille sulatin loput ilmaisesta pääsiäispitkosta ja kirpputorilla käydessä siellä oli ilokseni leivät vastassa korissa odottelemassa "ota leipää" lappun kanssa ja mihan kolme pussia kotiin vein pääsiäisleipää. Parina iltana piti uunileipääkin tehdä omaksi ja niitten vieraiden iloksi. Ei paljo muuta tarvinnu spessu juustojen lisäksi laittaa, mutta tomaatit ja osaan meetwurstia miesten mieliksi..

DSCF9745.jpg