Tuli tuota sateenkaarilankaa ihan haitaksi asti ja en halunnu siitä neuloa mitään, niin mietin mihin ne tunkisin.Tupsut olin tonne korin sisällekki unohtanu välissä ja tuon valmiiksi nuppineulois olevan kankaan mihin kiinnitin liukuesteet nurjalle löysin sieltä sit pahimmassa siivousintoilluissani ja tupsut samalla. Oli siellä niitä muitakin kesken olevia oottelemassa löytäjää..

 Ensiksi olin aatellu et teen peiton, mut se oli edelleen karheaa vaikka niitä mustia raitoja ei vastassa ollukkaan kovin montaa. En halunnu siitä mitään oikeestaan mut sain idean sit tupsuvekottimesta, että vois kokeilla miltä tupsut näyttää. Hajotin sen pienemmänki tupsun tekimen, mutta tein sit isoja ja mietin miksi alunperinki olin eees ruvennu tupsuja tekee. Helpommalla ois päässy jos ois suoraan ryijyksi solminu, niin ei ois ollu kiinnitys ärsytystä. Pari iltaa niitä nimittäin kiinnittelin, kun ei meinannu innostus riittää ja tökkäsin samalla itseäni sillä neulalla viel kynnen allekki. Heh oli oikein ärsyttävä tunne sormes monta päivää, vaikkakin hyvää jälkee sain aikaan mikä lievensi kipua. Oli kyl kaiken vaivan arvonen loppuunsa ja onneks en sentää silmään sillä neulalla tökänny :D

 Siitä tuli just hyvä kissan makuualunen sen makuu nurkkaukseen makkariin. Katti tykkää sen prinsessapedistä ja päälimmäisenä sateenkaaria tietty, kun en kehtaa liikaa sille vaaleenpunaista hömppää hommata.

Miettiny monesti, että onni toisaalta ettei omii lapsii oo. Pukisin ne avaruuskankaisiin ja sateenkaariin tai keltasiin ja ruskeisiin. Mustaa ja valkkoista unohtamatta. Värilläkö muka väliä? Joo kuhan niitä paljon ja ei syrji värimaailmojakaan. Toisaalta fooliot lämmittää, maasto auttaa maastoutumaan ja läpinäkyvästä kankaastaki vois ommella kaikkee siistii niinku esim. kestovaippoja... Eläinkuosit on kans aika molempi parempi juttui ja nallepuvut on siistei. Itelläki semmonen huppari mut ei potkupukuu tarvii. Jedi kylpytakki nii lapsiparka ois sit varmaa Yoda jos me Sithinkaa lisäännyttäis.  

DSCF6783.jpg

DSCF6780.jpg

DSCF6773.jpgDSCF7394.jpgDSCF9697.jpgDSCF9696.jpgDSCF9507.jpgDSCF9708.jpgDSCF9707.jpgDSCF9706.jpg

Ostin kirpputorilla käydessä myös uuden taulun makkarin pimeään silitysnurkkaan. Sopii muutenkin sisustukseen unisieppareiden ja sateenkaarien sekaan. Sain jossain välissä idean jakaa tilan muutamalla hyllyköllä mihin kankaat ja muut tarvikkeet oon koittanu mahduttaa. Vois tuota siivoa vähän selvittää, mutta siitähän se selviintyy itsestään jahka on kesken olevat ompelukset saatu valmiiksi..

DSCF9761.jpgDSCF9759.jpgDSCF9757.jpgDSCF9756.jpg