Lankamaailmassa oli iglo 1€ kerä ja niitä meni kintaaseen kaikki kolme kerää, sekä varteen virkkasin vielä vahvikkeeksi kerän Jannea, jota oli äitin pussissa joskus tullut. Tää kinnas pysyy myös pöydällä pystyssä ilman tukea on sen verran jämäkkä!

DSCF6866.jpg 

Muovikoukulla oli vähän ankea virkata, mutta oli just soppelin kokoinen ja kaapissa. Tein mahdollisimman ison mitä langoista sai ja kuvassa mun (koristelematon) lovikkalapanen kokoa selventämässä. Peukalo oli aikalailla koko lapasen kokoinen ennen pesukoneeseen menoa, että hyvinvarasin kutistumis varaa  ja vartta :D

DSCF7354.jpg

Kamera oli sopivasti laturissa ennen kuin jätti lähti koneeseen, mutta tajusin sentään tabletilla kuvan ottaa, parempi kai kun ei mitään.. Hyvä etten puhelimella kuvannut vaikka olisi ollut tarkempi, nollasin vasta nimittäin kaikki kuvat siitä vahingossa.

WIN_20161001_17_54_49_Pro.jpg

Muutaman kerran pesukoneessa huovutuksen ja juuresharjalla harjailujen jälkeen kinnas näytti tältä:

DSCF7424.jpg

Silmiä koitin virkata useampaan otteeseen ja kiinnitelläkkin eri tyyleillä, mutta päädyin lopuksi tekee taas simppelimmän kautta. Kokeilu silmän mää sentää tajusin kuvata ennen purkamista jossain välissä.. 

DSCF7616.jpg

Näytti vähän turhan harvalta niin sai purkutuomion, hirveesti en oo silmiä tehny niin oli hyvää harjoitusta. Jotenki tuntuu, että pelkät napit ois aina siistimmät silmissä, mutta kun haluaa ilmekkään eikä vanulevyäkään ollut niin sai kelvata. Aattelin myös, ettei vanu välttis niin hyvänä käytössä pysyisi, kun tuo bambulanka mitä käytin. 

DSCF7687.jpg

Jokseenkin näytti yksinäiseltä. Mietin et oisko pitäny suuhun se keksi laittaa pienempänä tai kieli, mutta koska Anttilan alesta viime talvena oli hamstrattu kaksi kerää miamia 1,25€ hintaan, niin päädyin sit sitä virkkaamaan kaksinkertaisena. Lisäksi virkkasin pienempiä pyörylöitä kaain tuntemattomista antimista.

DSCF7692.jpgDSCF7690.jpgDSCF7655.jpg

Patakinnas: 173g sinisiä (igloa ja jannea)

Silmät: 4g x 2kpl= 8g 

Keksipannulapppu: 33g