Joulu Savonlinnassa meni vähän liiankin nopeaa autoillessa,ruokaa ahtaessa, pelaillessa lautapelejä, sukkia neuloen ja elokuvien äärellä suklaata mussuttaen hyvässä seurassa :)  Ylensyönti on parasta mitä joulu tuo tullessaan ainaki minä ootan sitä enninten!

Yösyönti ja pakottava tarve roikkua jääkaapin kahvassa normaalia useammin tulee myös kärkilistassa..

 Kokoonnutaan pyödän ääreen ja syödään "kilpaa" eli niin kauan, kun joku tuupertuu yrittäessään syödä kaikki lautaselle haalimansa ruuat ja katotaan kellä tulee ekana ruuan jälkeen nälkä ;)

DSCF4017.jpg

Kotiin tullessa parasta oli kuitenki, että kukaan ei ollu sillä välin käyny vaihtaa pattereita kelloon ja siivoamassa.. Kello näyttää edelleen puolta 9, mutta mää sentään oon tänään siivonnu ku hullu ja raivannu vanhoja tavaroita uusien tilalta pois :) En oo pahemmin joutanu siivoamaan tai aattelemaan mitään, kun piti uusi vuosikin alottaa kuumeella ja koko ajan paleltanu tai hikoiluttanu nii ja poskiontelothan ne ois kans tulehtunut.. 

DSCF4023.jpg

Kävin pikkusiskon kanssa jyskistä hakemassa mulle taljaviltin, mitä kuumeissanikin haaveilin! Ihanan sileä ja eipä tuo nyt hinnan kirouksessakaan ollut, kun 15e maksoi :)

DSCF4025.jpg

Käytiin myös samalla reissulla isosiskon luona kyläilemässä pitemmän aikaa, kun sitä kerrankin oli kaikilla! Liekkö muillaki kellot sekasin..

Arpakohtalo suosi siskoa ja se "pääsi" ostamaan mulle lahjaa tänä jouluna (minä ostin sille viime jouluna). Lahja osui hyvinki nappiin ja koostui elokuva kehyksestä (mies sai samanlaisen siskon mieheltä), täydennystä kirsi lasista ja tästä lampusta mistä kaverinkin kanssa olikin jo muutama kuukausi sitten puhetta :) Melkeen pitäis jo tämän lampunkin takia laittaa opinnäytetyö verhot ikkunaan, nii makkari olisi vieläkin yhtenäisemmän näköinen.. Kuume houruissa siellä jo aiemmin vähän järjestelin ja käänsin sängyn pitkittäin seinää vasten! :D

DSCF4027.jpg 

Olin vissiin kilttinä kuitenki ollu, kun lahjoja tuli muiltakin kun oli sovittu ja jokainen yhtä mieleinen! Tavan sukkia, seinäkalenteri mummulta (tarpeen!), kaverilta suklaata+kynttilöitä,  pikkusiskolta jouluiset herkut jotka täällä vilahtikin aiemmin ja toinen kaveri oli sit ostanu mulle mm. munan kuutiointi vempaimen ja moppaukseen soveltuvat tossut (huodyllistä!)  

 DSCF4030.jpg  

Nii ja pitihän tuo itelläki ostaa kinkku,suklaata, perunalaatikkoa ja porkkanalaatikkoa ja ihan vaan siitäkin syystä ku puoleen hintaan sai ;) Kinkkuhan on hyvää ja jälkiruoka letut piti vetää kun jäi vielä vatsaan aukko :p

DSCF3948.jpgDSCF3949.jpgDSCF3941.jpg 

Kaverin vauvapakettiin vielä virkkailin tämmösen 54g puuvillaisen Muikku Mustiksen ja on muuten muikean näköinen yksilö!

DSCF3989.jpgDSCF3985.jpg

Kerrottakoot, että arvonta suoritetaan heti, kun vika täällä päässä korjataan ja nään ite ne s-posti osotteet ja kommentit artikkeleista..