Tajusin kuvata tänne blogiin myös nämä tossut, mitkä olen tehnyt viime opiskelujen aikana. Silloin yhdellä kurssilla opetettin muille jotain uusia juttuja mitkä piti itsellekkin olla uusia. Kaveri opetti meitä virkkaamaan isoäidinneliöitä ja siitähän mun neliöbuumi on varsin villiintynytkin :D Villasukkia en ollut sillon vielä tehnytkään ja itse opettelin sillon ristipistot mitä en oo vielä kerinny tehäkkään ostetuista kehikoista huolimattakaan. Muistin mukaan me opeteltiin sillon myös rosekukkasia, ruusukkeita,virkattuja kukkia ja mitähän muuta.. Vois kyllä tänne muitakin koulujuttuja laitetella vielä "hyvän sään aikana". -Pekka Poutaki naurais näille mun huonoille ilmaisuille. 

Voidaanki skipata tekstit ja siirtyy vaikka niihin kuviin tossuista.

DSCF8139.jpg

On tullu leivottuakki taas ja joitain kuvia niistäki, vaikkakin aika perinteisellä kaavalla on menty.

 DSCF8231.jpgDSCF8232.jpgDSCF8219.jpgDSCF8236.jpgDSCF8259.jpgDSCF8256.jpg

Löysin Kärkkäiseltä muovit kuosilla ja eiku päällystelee hamahelmilootaa uuteen uskoon.

DSCF8240.jpgDSCF8242.jpgDSCF8241.jpg

Sit mulla oli tarjotin, josta maksoin alle euron (jota ei voinu niillä peileillä vuoratakkaan niinku olin alunperin ajatellu) ja päällystin sen samalla. 

DSCF8265.jpgDSCF8261.jpg

Aurinkoa oottelen kovasti, koska perinteiset "pakko kokeilla"  josko onnistuisin paremmin tänä vuona parvekeviljelyissä. Alkaa olee vähän ruuhkaa, koska ainut ikkuna mihin kunnolla paistaa, jos paistaa ollenkaan on keittiössä. 

DSCF8313.jpgDSCF8314.jpg

Kessut kasvaa vähän pienenä ja alotus jäi myöhään, mutta katsotaan josko salaattia sais. Vähän on jääny kyl kastelutki vähälle mutta näyttää ne hengissä pysyvän pyhällä hengelläkin.

DSCF8315.jpgDSCF8306.jpg

Neulonu useampaa sorttia, mutta tehdään erillinen päivitys kun on kuvat valkattu :) Teki mieli myös taustalla näkyvää velliä joka sisältää makaroonia ja maitoa, vedetään voisilmällä tietenki. Makaroonivelliä eli pastaa maidolla ;) 

DSCF8032.jpg