Aikalailla kotona, mutta samalla myös kahdessa työssä yhtäaikaa ja koulusta valmistun kuun loputtua :)

Vähän on kiirettä pitäny, mutta oon mää tässä kerinny tehdä paljon muutakin sivussa.

Blogin päivitys nyt on jäänyt vähälle, niin pitää tänne jotenkin koittaa jaotella kaikki kuvat mitä on tullu räpsittyä :)

Opiskeluista puheen ollen, tajusin kuvata tänne blogiin myös nämä tossut, mitkä olen tehnyt viime opiskelujen aikana. Silloin yhdellä kurssilla opetettin muille jotain uusia juttuja mitkä piti itsellekkin olla uusia. Kaveri opetti meitä virkkaamaan isoäidin neliöitä ja siitähän mun neliöbuumi on varsin villiintynytkin :D Villasukkia en ollut sillon vielä tehnytkään ja itse opettelin sillon ristipistot mitä en oo vielä kerinny tehäkkään ostetuista kehikoista huolimattakaan. Muistin mukaan me opeteltiin sillon myös rosekukkasia, ruusukkeita,virkattuja kukkia ja mitähän muuta.. Vois kyllä tänne muitakin koulujuttuja laitetella vielä "hyvän sään aikana". -Pekka Poutaki naurais näille mun huonoille ilmaisuille. 

Voidaanki skipata tekstit ja siirtyy vaikka niihin kuviin tossuista.

DSCF8139.jpg

On tullu leivottuakki taas ja joitain kuvia niistäki, vaikkakin aika perinteisellä kaavalla on menty.

 DSCF8231.jpgDSCF8232.jpgDSCF8219.jpgDSCF8234.jpgDSCF8236.jpgDSCF8259.jpgDSCF8256.jpg

Tullu myös tilattua kiinasta kaikkee kätevää ja ihanaa. Tilasin laukun josta otin hihnan pois, koska onhan se nyt täydellinen projektipussiksi (niinkun aattelinkin, kun ihmiset haukkui kokoa niin oli pakko mitata meniskö kerä sisälle ja menihän se). Mukava kulettaa bussissa sillon, kun sillä kulkee ja sopii työsandaalejenkin kanssa, vaikka harjottelun aikana ei paljo oo kerennykkään neuloa :)

DSCF8268.jpgDSCF8269.jpgDSCF8272.jpg

Näitä aattelin pipoon ja taskuun ainaki silittää :) Alienit on jees, löytyy hupparista ja kaulahuiviinki aattelin neuloa jonain päivänä kun joudan jatkamaan sitä projektia..

DSCF8305.jpg

Meillä on myös olkkariin ilmestyny kaikkee super marioon liittyen ja koitin tilata sisustukseen sopivaa tyynyä. Ois pitäny kattoo se koko vaan tarkemmin. Tää on nimittäin auto kokoo ja imukupilla.. Tähän vois vaikka nojata silleen nätisti kuola poskella eikä tarvihtis ihan naama kiinni lasissa olla ( aika kylmältä se tuntuu, muutaman kerran oon kokeillu).

DSCF8277.jpg

Puhelimeen kuoretkin, jotka on jo vähän hajalla. Ei kestä kova muovi minun käytössä näemmä..

DSCF8252.jpg

Löysin kärkkäiseltä kans teemakuosit ja eiku päällystelee hamahelmilootaa.

DSCF8240.jpgDSCF8242.jpgDSCF8241.jpg

Sit mulla oli tarjotin, josta maksoin alle euron (jota ei voinu niillä peileillä vuoratakkaan niinku olin alunperin ajatellu) ja päällystin sen samalla. Kävin kattelee myös leikkuulautoja teemaan, kun en uskalla kontaktoida.. Ne oli liimattu huonosti nii jätin ostamatta siksi ei kuvaa unelma leikkuulaudasta,  (hyvä vinkki valmistujaislahjaksi niille jotka tätä lukee ja tuntee ) joka on pakko saada muovisten hirvitysten tilalle :D

DSCF8265.jpgDSCF8261.jpg

Aurinkoa oottelen kovasti, koska perinteiset "pakko kokeilla"  josko onnistuisin paremmin tänä vuona parvekeviljelyissä. Alkaa olee vähän ruuhkaa, koska ainut ikkuna mihin kunnolla paistaa, jos paistaa ollenkaan. 

DSCF8313.jpgDSCF8314.jpg

Kessut kasvaa vähän pienenä ja alotus jäi myöhään, mutta katsotaan josko salaattia sais. Vähän on jääny kyl kastelutki vähälle, mutta näyttää ne hengissä pysyvän.

DSCF8315.jpgDSCF8306.jpg

Neulonu useampaa sorttia, mutta tehdään erillinen päivitys kun on kuvat valkattu :) Teki mieli myös taustalla näkyvää velliä joka sisältää makaroonia ja maitoa, vedetään voisilmällä tietenki ;) 

DSCF8032.jpg