No se siittä viime vuojen langan vähennyksestä, tänä vuona jos saan nämä ja kaksi kiloa laihutettua voin olla ylpeä itsestäni, tai jos en enää yhtää haali lisää..

Tokmannilta ostin eka keltaiset ja vihreän 3,5€ oli kerä, sit menin prismaan ja ostin punaista normaaliin hintaan ja huopasta -30% kerä.. Sit kävin illalla salessa ja ostin violetit -50% tarroilla! Selvää sästöä :D Mites sit ku nuo uudet väritki näytti kivoilta? Ostaako vaiko eikö? Vaiko malttaako kuluttaakki välillä ja ostaa sit lisää..

DSCF4078.jpg

Ois valmiina yhet tossut pesukonetta vaille, yhet kirjoneule sukat kuvaamista vaille ja sukka pari kärkkeä ja päättelyä valile valmiina :) Kulutuskin on siis jotenkin jo hoidossa.. Loppu vaan luumun värinen kesken ja luulin sitä tuoksi violetiksi, mutta joutuin purkamaan ikuisuus prijektista yhden kukan että sain loppu kantapään tehtyä :(

Ostelin myös expeditiin laatikoita, niitäkään kun ei vielä ole riittävästi!

DSCF4048.jpgDSCF4052.jpg

Jääkaapissa oli myöskin ylläri, kun kaveri oli käynyt mieheni kanssa kahvittelemassa mun töissä ollessa :) Työpäivän päätteeksi tää oli melkonen bonus, kun oli minua ajateltu!

DSCF4042.jpg 

Laatikot paikoillaa :)

DSCF4069.jpg

<3

DSCF4056.jpg

Hunajapähkinät hunajalla ja muilla lisukkeilla

DSCF4091.jpg

ps. voittajien paketit viety postiin ;)