Meidän virkattu neliskanttinen vessankori alkoi olla kovin karvainen,venähtänyt ja pölyinen.. Virkkasin tilalle uuden hyödyntäen mattoprojektista jääneitä jämiä, jotka jäi viime kesältä. Keltaista ei kyllä jäänyt yhtään, mutta löysin kaapista myös outoa karvalankaa jota käytin kaikki 200g, jotka kaapista löysin pyörimästä turhakkeena. Hyvä kun käyttöön pääsi ja nopeat grammat lankalaihikseenkin tuli tästä :)

DSCF7987.jpgDSCF8001.jpgDSCF7988.jpg

Kissa kyl kiinnostu korista ihan liikaa. Sain sit  idean tehdä sille oman korin, mutta igluna.. Jokseenkin reikä katossa oli liikaa ja kiinnosti liikaakin. Lisäksi tuolla kissalla on tapana mennä makaamaan vielä kaiken päälle niin eihän se kasassa pysy ilman asukkia :D Mietin, että jos ienemmän tekisi ja "linnunpönttö" versiona. Ois kissalle kiva kesällä parvekkeella, vai pitäsköhän tehdä sillekkin riippumatto (itelle ois suunnitteilla).. 

DSCF7998.jpgDSCF7995.jpgDSCF7994.jpgDSCF7993.jpg

Kissalla on oma valkoinen kori olohuoneessa, missä se päivät makaa sohvalla. Hyvä toisaalta, että siellä viihtyy ja ei jää karvoja sohvaan. Ostin myös sille maastohupparin, mutta eihän sitä kuvaan saanu. Liisa raukka ei osannut enää hypätä se päällä, niin se sit repi sen itseltään pois päältä. Se on myös repiny nyt seinästä tarroja, kun niissä on perhosia.. Huono idea oli ostaa sille vissiin se pyörivä perhosvekotin.. Jäi innostus perhosten syötiin ja nyt, kun on perhoset syöty se koittaa jo kissaa syödä. Kaikkee sitä opettaa, en kyl kannibalismia enkä ilkeyden tekoa.. Osaa se myös jo tassua antaa ja istua, mutta enimmäkseen se nauttii minun härnäämisestä ja ihan liikaa seuraa ja väijyy. Kiinnostus on kova jos jotain uutta tulee, aina se on sille, tai niin se kuvittelee :D