Ainaki se haju.. Melko tympeää neulottavaa, itse en olisi ostanu (ihan vaan senkin takia, kun on useampi kerä regiaa kaapissa oottelemassa), tää lanka muute haisee siellä kaupan hyllyssäki ollessa ja neuloessa vielä pahempi löyhkä.. Silmät täynnä lanka nöyhtää ja kuvittelin pienen hetken, että mun lenssu vois pahentua entisestään ennenkö hokasin, mistä tökkii kun käsiäkin alkoi kutittaa :D Mutta oli se kaiken vaivan arvoista!

Toivotaan, etttä haju hälvenee käytössä ja värit ei liukene pesussa.. Toisaalta jos en väärin muista, kaverini ei raski pestä villasukkia? Itsehän pesen kaiken koneessa vaikka ei pesu ohjeiden mukaan saisikaan jos on vahingossa jotai sellaista tulu ostettua esim. vaatteita.. Jos ei pesua kestä joutaaki roskiin ;)

Inspiroidun naamakirjan voihan villasukka ryhmässä, kun näin tämmöset sukat ekan kerran :)  Pakkohan ne oli laittaa työn alle, kun tuli kaveri mieleen ja langatkin oli valmiina oottelemassa jatko jalostusta!

DSCF3644.jpg

Vähän oli pitkät kynnet , vaati pientä pedikyyriä  

DSCF3646.jpg

Nää on tämmöset " tavalliset" villasukat, joita vois tehä lisääkin ja ihan oman kansionki tätä ideaa varten!

DSCF3657.jpg

Nää sukat toi mulle semmosen oudon jutun mieleen, että missähän mun sellaset ylä-aste aikaiset pinkit karvakammotus tossut, jossa on mustat kynnet on? Ei sillä, että tarvitsisin :D ihan vaan sen sanonankin takia "karvoihin katsominen" ja niitä karvoja oli kyllä liikaa munkin mieleen, että parempi ehkä ettei löydykkään..

Villasukat ne nimittäi olla pitää, parvekkeella sit tossut :) Grrr