Terppa! Me lähdettiin helatorstaina anoppilaan Savonlinnaan kun anoppi ja sen mies täyttivät molemmat 50-vuotta ja oli juhlat :) Ja koska ollaan joka kesä siellä viikko oltu, niin tämä oli periaatteessa meidän kesälomareissu, kun en kesälomaa näiltä näppäimin vietä ja jos vietän niin elokuussa sitten ja jääpi luultavammin reissut vähiin niin tämä sitten korvasi kesän vierailut.. Mies kyllä meinas olla 5 viikkoa kesälomalla, mutta epäilen ettei se mihinkään kotoa lähde vaikka voisi :)

Anopille mies oli tilannut netistä sydämen muotoisen kultamedaljongin ja kuvat käytiin sisälle pienentämässä viime viikonloppuna muhoksella ollessa poikien vauvakuvista.. Arvatkaa vaan oliko anoppi otettu?

Appiukkokin sai vähän blingiä elämään, kun käytiin miehekkeen kanssa kaupungilla tekemässä viime hetken lahjahankinta, kahvilla ja yhdellä kirpputorilla (Ostokset kuvaamatta) :) Itseasiassa tuli niin kiire appiukolle lahjaa ostaa, että piti keksiä tekosyy ja se oli tuo kirpputorilla käynti :D Miehen idea, mutta minun kirpputori kiertely oli paras ja uskottavin tekosyy.. Ja kortit unohtu hommata, mutta neki sit salassa ostettii ku käytii koko kööri kaupassa ostamassa leivontatarvikkeita ja mies kävi muka vessassa ja kaikki usko senkin, vaikka mun mielestä uskottavampi olisi ollut se, että minä eksyn kauppaan :D

Meno matkalla sato vettä ihan hulluna ja mulla oli koko illan pää kipeä, mutta sinnittelin yöhön asti ja katsottiin vielä indykin.. Yöllä se muuttuki sitten migreeniksi ja oli pakko oksentaa.. Vissii oli liikaa 15h töissä ja vähät yöunet vai liekkö siitä sateesta tuli, mutta onneksi helpotti aamuksi :)

 

DSCF1362-normal.jpg

 

Ehkä hirvein kuva minkä kissasta oon koskaan saanut.. Yritin kuvata sen maukaisua 6 sarjan kuvauksella ja tämä oli sit yksi niistä kuvista..

S0051341-normal.jpg

 

Tuo meidän katti on kyllä outo.. Se ei siis ylemmässä kuvassa kärsi autossa vaan laulettiin ja se häiritsi sen unia niin se alko myös rääkymään :D Kissaahan kuuluu kuljettaa sylissä eikä kopassa.. Yksin se ei viihdy takapenkillä, mutta jos siellä muita on niin sillon asia on eri, kun voi välissä nukkua tai matkustajien sylissä.. Kateeksi käy, kun toinen pystyy nukkumaan autossa 6h putkeen, ei muuten onnistu meikäläiseltä!

S0071356-normal.jpg

S0081358-normal.jpg

 

Juhliin sit piti laittautua ja mies valitsi mun mekon :D Sano, että laita se mikä oli sun valmistujaisissa, kun ehdottelin muita.. No se oli harvinaisen hyvä idea ja päällehän se meni :) Tässä on muuten mun ainoa selfie minkä oon ottanu kamerallani.. Harvemmin sitä omaa naamaa jaksaa kuvata, kun on paljon muutakin kuvattavaa kuten kakkuja, kissoja ja kukkia :D Kukkia oli muuten vähän liiaksikkin asti enkä edes kaikkia kuvannut, mutta melkeen voisin erillisen päivityksen niistä laittaa jos laitan tänne ollenkaan.. Kuvasin juhlat muutenkin ja otin myös ihmisistä kuvia, mutta ne kuvat ei tänne tule sentään :) Hyvää harjoitusta tälle mun kuvailulle, kun pääsee kokeilemaan eri asetuksia tosi tapahtumissa ja saa kuvata muutakin, kun kissaa ja ihan pyydetään ottamaan kuvia :)

DSCF1434-normal.jpg

 

Kaukut leivottin ite, paitsi kuivat ja sain anopilta muuten vuankin niin voin harjotella seuraaviin bileisiin :D On se anoppi kätevä, minä toimin työnjohtona ja anoppi ja sen tyttö leipo :p Kuvat otin malttamattona ennen kun etes kaikki tarjottava oli pöydässä, aika perus..

DSCF1546-normal.jpg

DSCF1411-normal.jpg

DSCF1404-normal.jpg

Juhlat oli ulkona ja olivat ostaneet tätä varten teltan, että osa porukasta etes mahtuu istueltaan suojaan syömään :)

DSCF1406-normal.jpg

Ja kissat sit hengaili olohuoneessa sillä välin :)

DSCF1431-normal.jpg

Anopillaki on muute ihan nätti kissa ja koitin sitäki kuvata, mutta ei se pahemmin kameraan kattonu isoilla silmillään :D

DSCF1502-normal.jpg

Miehen äidin ja äidin miehen sukulaisia en ollutkaan kaikkia nähnyt niin tuli uusiakin naamoja :) Kovasti kehuivat, että olen oikein kaunis yksilö, mutta liekkö tuota uskoo varsinkin kun oli hyvin selväpäistä porukkaa ;) Jatkot meni sit karaoken äärellä ja taksissa limittäin :)  Lähdettiin sitten aamupäivästä ajamaan  kotiin ja otettiin kyytiin vielä miehen pikkuserkkukin, jota ei oltu etes ikinä nähtykkään, vaikka hänen äitinsä sitäkin useammin :)

Ja tässäpä vielä se loppu kevennys tän paksun tekstin jälkeen, kun yliväsyneenä sain hyvät naurut tämän mukin takia :D

DSCF1538-normal.jpg