Oon nyt innostunu ompelemisestakin, mutta edelleen se silitys ei nappaa. Verhot edelleen siis ompelematta ja lyhentämättä toinen.. Kaikkia nopeita ompeluhommia tullu tehtyä, mitkä ei vaadi silitystä ja sit oon korjausommellu rikkinäisten kasaa pienemmäksi :)

Hamahelmi hommiakin on tullu tehtyä ja niitä kyl on jaksettu silitellä.. Jokseenkin hommat on nyt tauolla, kun tietyn väriset tietenki loppu kesken, joten palataan aiheeseen myöhemmin.

Koittanu kerätä kaikki tilkut ja suikaleet talteen, mutta halusin jonkun fisumman ratkaisun..

Mulla on korkea rullakko ompelukoneen vieressä ja halusin sen päästä roikkumaan jonkun pussukan.                                                                                                                                                       

Kangasvarastossa oli jemmassa vähän markiisia (penkin päällystämisen jäliltä), vuoreen laitoin marimekon mustavalkoista raitaa (puuvillaa), lenkkeihin oli sopivasti mustaa muijaa (ostetussa marimekon palapussissa) ja pohja on vanhasta laukusta (keinonahkaa, jota vielä tavan ompeukoneen neulakin jaksoi).

Periaatteessa tuota nyt vois laukkunakin pitää jos laittais hihnan siihen lenkuista kiinni, mutta taitaa jäädä tuohon mihin sen nyt suunnittelinkin :)

DSCF7382.jpgDSCF7363.jpgDSCF7367.jpgDSCF7383.jpgDSCF7380.jpgDSCF7386.jpgDSCF7376.jpg

Tuli tuossa myös itelle kakkukin leivottua syntymäpäiville. Kakku sisälsi mm. 600g maustamatonta tuorejuustoa, pari levyä 80% cacao suklaalyvyä, kermavaahtoa ja vähän lisää suklaata päällekin..

DSCF7348.jpgDSCF7347.jpgDSCF7343.jpg

Ja eihän se pelkkä kakku riittäny ja piti laittaa pallojen lisäksi vielä vähän glitteriäkin...

DSCF7339.jpgDSCF7327.jpg

Tein vielä lisäksi kaakaokääretortun (mistä en kuvia tajunnu ottaa), mutta tässä joltain edelliseltä viikolta kuvat tortusta korvaamaan :D Kyseinen torttu oli oikein kuohkea yksilö ja kuorrutin sen vielä kookosta säästelemättä...

DSCF7268.jpgDSCF7265.jpgDSCF7264.jpgDSCF7273.jpg

Ja kun näihin edellis viikkoisiin taas päästiin, niin tässä vielä kuva kakusta joka meni kuumuudessa pilalle.. Vai liekkö vika minussa, kun en jaksanut tursottaa kuin vähän ylänurkkaa vai vatkaimessa jossa on enää yksi terä jälellä :D

DSCF7281.jpgDSCF7291.jpg