DSCF7812.jpg

La Perla 25g Svarta Fåret, kimaltava Italiassa valmistettu mohairsekoite joka raidottuu kauniisti.

Neuloin kaikki koivuisilla pyöröpuikoilla, jotka ostin viime vuona samoihin aikoihin, mutta aloitus huiveihin nyt vähän venyi, kun kaikki aika meni selatessa malleja..

Puikoilla olin neulonut aiemmin pipoja niin vaihdoin pidemmän vaijerin, että pääsin huivejen kimppuun.

Ensimmäisestä huivista olin kerennyt vähän neuloa, kun sohvalta noustessa puikko jäi polven alle ja katkesi.. Oli taas hyvä syy käydä Lankamaailmassa, mutta sorrutut onkin jo neulottu ennen näiden huivejen valmistusta :) Ensimmäisiksi kolmiohuiveiksi nää tuli nopeaa aina oikein, mutta on silti näyttävät langan takia :)

Joku harakka varmaan oltava, ku kiiltävää löytyy kyl omastaki kaulasta kaksinkerroin kiedottuna. Väriä tälläkertaa, kun on niin harmaata muuten ollu ;)   

DSCF7809.jpgDSCF7806.jpgDSCF7811.jpg

Kuvata oli täysi mahdottomuus, mutta yritys hyvä 10.. Etenkään seinälle ripusteltuna ei tuo pinkiltä näyttäny, mutta päällekkäin kuvattuna värit näyttää hyvin vastaavilta. Löytynee Lankamaailman sivuilta paremmin värikarttaa jos lanka kiinnostaa oli sopivasti tarjouksessa, kun vilkasin sivuja...

Väri 563 Erä 09

DSCF7820.jpg

Väri 557 Erä 26

DSCF7822.jpg

Väri 556 Erä 07

DSCF7815.jpgDSCF7813.jpg

Kaikki huivit painoi 49g, kun punnitsin. Käytin kaikki langat keristä mitä pystyi ja tein sen kokkoiset mitä kahdesta kerästä sai. Just sopivan kokoiset kaulaan ja mukavan kevyet kiiltävät :)

22% Polyamidi 44% Akryyli 27% Mohair 

Hyvän perus huivin ohjeen löysin omasta lehtivalikoimasta ja sitä solvelsin näihin kolmeen:

NOVITA talvi 2013

joulun odotuksen tunnelmaa/huiveja joka makuun ja tyyliin/iloisia asusteita ulkoiluun (malli 11) 

Vieteltiin myös pikkujouluja sisarten kans ja vaihettiin lahjoja (olin ollu vissii kiltti kun oli useampiki paketti), pikkusisko oli taas ite jotain mulle tehny omin kätösin <3

DSCF7836.jpg

Saatto mennä ehkä vähän suuhunkin.. Ei kyl haitannu ja hyvälle maistu :p

Siskoki oli ihan selvästi harakkana ollu kiiltäviä ostelemassa, pittäähän niitä timangeja joka paikassa olla..

DSCF7839.jpg

Pääsee harjottelee miten tursotus lähtee näillä välineillä :p

Kaveri toimi kulhojen tuojana, kun oli meille tulossa. Mainitsi sopivasti puhelimessa, että on classulla joululahja ostoksilla, niin käskin tuoda mulle uudet kulhot sieltä samalla. Oliki settejä eikä yksittäisiä niinkun olin luullut, mut toisaalta hyvä vaan, niin siirsin muutamat pohjalta raavitut kupit oottelee betonin valamista. Kaveri oli ottanu ylähyllyltä nii oli vähän pölysetkin, niin mietin että liekö oisin ite sinne ees yltäny ja eipähän jää kupit likaseksi :D Vähän alle 6e setti niin aattelin et itelle vähän niinku joululahjaksi ja kävis vielä sen uuden vatkaimen hommailee siihen päälle.

Leivoin kyl pikkujouluihin piparipohjalla olevan jäätelökakunkin, mutta enpä muistanu kuvata siinä kiireissäni.. Ensimmäinen, mutta ei varmastikkaan viimenen jätelökakku minkä tein. Tein täytteen vaan kaksin kertaisena ja korvasin 2,5dl kuohukermasta mascarponella, mutta ei se makua ainakakaan huonontanut.

 DSCF7843.jpgjoululahja.jpg

Tilasin viel "firman piikkiin" itelle viel tuommosen joululahjaksi :) Vaikkakin pukki kyl toi uuden höylän,veitsen ja pyyhkeen niin pädyin silti tähän, koska tuommosta veitsee ei viel ollu yhessäkään sama kai se on kolme höylää olla ettei aina tarvii olla yhtä ettimässä.. Sisko toi viel pyöreen pienen posliinikupin peilikaappiin koruille, niin enää ei tarvii etes miettiä ostanko kirkkaan vai korkkipohjalla olevan vitriinin ,kun tuo oli vielä hienompi.

Kissaakin oltiin muistettu uudella juomakupilla joka tuli tarpeeseen ja herkkuraksuilla:)