Tullu taas vapaat höydynnettyä tehokkaasti. Sitä on hammaslääkärissä ravattu yhtä jos toista ja lopulta poisti mun viimesen maitohampaankin. Ikää mulla on hampaita enemmän ja innolla oottelen laskuja postista. Hammaskeijun virkaa en oo ikinä nähny avoina, mutta tontuille ois kyl kysyntää :D Tää haki kouluun ja taas ois lisää hommia töitten lisäksi, kun eihän sitä voi vaan olla multitaskaamatta. Elämä on suorittamista jos on tavotteita. 

It´s hard to be a tonttu ainaki ympäri vuoden ja kuka nyt oikeesti lahjojaan ilmasella jakaa ainakaan tuntemattomille ja sillee.

Ollu liian hyvät kelit ulkona istua aurinkotuolissa käsitöiden kanssa ja kasvit tykänny kans. Päivittelin tuonne kessun kuvia ynnä muuta mukavaa jos joku eksyy jotain tänne etsimään. Grammar nazit tervetulloo, täälä ei oo teille mittää ja mun kessut voi hyvin allekirjoittaneen mukaan lukien :D

DSCF1389.jpg

Kaveri muutti lähimaastoon ja vein sille mun mehitähdestä irrotellut kaksi naattia.

Ohjeeksi sanoin, että ei kilpaa lapsen kanssa kastele ja unohtaa ikkunalle niin pärjää pitkään vaikka ei oiskaan viherpipertäjä :) Mehit ei tykkää päältä kastelusta ja herkkiä nuo pienet jos multaakin vähän jää päälle niin se muuten näkyy niinkun tuossa yhdessä yksilössä. Mehit myös munii niin saa niistäkin uusia jos jaksaa nää "vauvantekohommat" kiinnostaa.

DSCF1386.jpgDSCF1429.jpgDSCF1430.jpgDSCF1435.jpgDSCF1426.jpg

Salaattia on loputon puska ja tuntuu, että sitä on joka päivä ollu jotain kylvämäs tai multaa kaivamassa. Ei toisaalta haittaa, kun tietää mitä syö ja ettei oo myrkkyjä mukana. Viljat vois heivata turvottamasta ja väsyttämästä, mutta jollai sitä on mahaa täytettävä :)

DSCF1336.jpg

DSCF1340.jpg

DSCF1322.jpgDSCF1321.jpgDSCF1326.jpg

Ostin myös basilikan siemeniä kahdessa värissä ja huomasin kasvattavani mutaatioita. Kattoo mitä näistä tulee, mut jos oisin tämän tajunnu ois selvinny yhelläki pussilla siemeniä..

DSCF1399.jpgDSCF1367.jpg

Siis värillähän on väliä jos voi valita.

DSCF1417.jpgDSCF1413.jpg

Oon vissii harjottanu rajua raivoimurointia, kun moottorin edellisestä käräytin. Edellisen sinisen tilalle tuliki tää pussillinen versio ja parempi tuo värikin. Nykyään puhdistan ilmaa samalla, kun imuroin :D

DSCF1400.jpg

Jännän äärellä tämän kanssa, se on viidakkokurkku. Sain kaksi siementä kaverilta ja yksi lähti ainakin itämään. Ihan hyvin siihen nähen, että kaikki viisi mitkä kaverille purkkiin laitoin oli lähtenyt kasvamaan. Ootella jos se toinen viel ponnistais sieltä ajan kanssa.

DSCF1393.jpg

Syötiin myös kaverin ostamasta paprikasta maistiaisia ja sain sit ne siemenet itelle. Idätin osan vesilasissa ja nyt mullasta paistaa jo vihreät pienet alut.

DSCF1416.jpg

Tomaattejen lisäksi kokeilen nyt chilejä kasvattaa siemenistä mitkä sain usempi vuosi sitten :) Kissaa kiinnosti, kun tilaisuus koitti. Sille on chili ja tabasco aina maistunu niinku kaikki missä jotain ulkonevaa kasvaa, mutta kessut ei kelpaa onneksi. 

DSCF1383.jpg

Mää oon aina tykänny ommella ja ikinä ei oo liikaa pusseja. Tehny taas muutaman eikä tässä kaikki :D

DSCF1140.jpgDSCF1137.jpgDSCF1128.jpg

Tätä kangasta oon ommellu useampaan juttuun, koska kissoja. Saattaa olla joku sarjaki näistä tulossa, kun innostuin :D

DSCF1125.jpgDSCF1447.jpg

Vanhempaa tuotantoa en ollukkaa täällä käsitelly nii lätkitää tänne nääki kuvat, kutsun tätä mallia "puuhapussiksi". 

DSCF8685.jpgDSCF8683.jpgDSCF8680.jpgDSCF8679.jpgDSCF8677.jpg

Uutena kiinnostuksena mulla on nyt ollu paljetit ja helmet kirjonnan lisäksi.. Kokeilin vähä noita paljetteja käsin ommella ja kokeilu pääty myös pussiksi. Kangas on huopaa ja kultainen vuori Eurokankaan alelaarista. Näitä paljettihommia tulee näkyy kohta enemmänkin, kun on tullut vähän harjoteltua tässä :D

DSCF1148.jpgDSCF1147.jpgDSCF1146.jpgDSCF1145.jpg

Ostin myös uuden kehyksen jolla oli kokoa 50x60cm, mutta tällä voi tehä käytännössä tuon pituuden kolminkertaisena. Säästyy jatkossa pikkupalojen yhdistämiseltä :D

DSCF1312.jpg

Kissan kans saa olla nopea jos kuvata haluaa. Liisa aina haluu tulla kaiken keskelle ja kuletella karvoja ja karvansa kuviin :D

DSCF1313.jpg