Kissanpäiväthän on joka päivä jos on kissa tai jos semmosen omistaa niin voi sit niitä vietellä niinku täällä vieteltiin viime torstaina virallisesti. Laukun sit viimeistelin perjantaina miesten lanitellessa kun en itse jaksanu eletroniikkaan koskea. Sormustin oli hukassa niin hyödynsin sitten pöydän tukipuuta ja onnistuin vain yhden neulan katkaisemaan keinonahkaa ommellessa käsin :) En ruvennu ompelukoneella ees yrittämään kun oli sen verran paksua..

DSCF2399.jpg

Hyödynsin laukkuun vanhasta laukusta hihnan, vetoketjun "lirpakkeilla" sulkemiseen, sisävetoketjun taskun ja tuon nahkatupsun :)

DSCF2401.jpg

Siinä on hienoja yksityiskohtia niinku nuo silmät molemmin puolin mihin sai lenkin laitettua hihnalle :D

DSCF2404.jpg

Taskuja tein sisälle viisi ja vuoritin punaisella paksummalla satiinilla. Kahdessa on vetoketjut ja niiden takana piilotaskut ja keskelle jäi vielä isoin tasku. Otin kuvankin taskupatenteista, mutta sekin lähti samalla kun kaikki muutkin kuvat koneen tiltatessa.

Ostin myös yhden laukun taas, koska Marimekko ja aito lampaan nahka. Ylijäämänahkaa ja nahkahan on ikuinen kuitenki, kun osaa huoltaa ja hyvänä pitää. Oli se Vieno niin hieno ja hauska kun yksi laukku oli pakattu kassiin kangas kahvoilla, kangaspussin sisälle niin sain kolme kassia yhden hinnalla käytännössä..

Mulla on myös nahkanpaloista kasattu reppu aitoa nahkaa ja oon sen ilmasella joskus 15-vuotta sitten saanut, kun kirpparilla ei ollut muovipusseja ja ostokset ei yhteen kangaskassiin mahtunu. Siitä oon hihnan jo kahesti korjannu ja taas sais korjata kun aina kannan kaikkea kamerasta lähtien sen sisällä. Mietin veiskö suutarille vai laittaisko toisen koneen paininjalan kuntoon. Ei raski uutta konetta hajottaa kokeillessa, kun siinä ei voi painetta säätää vaikka ompelis sekin :D

DSCF2405.jpg

Laukun lisäksi tein pienemmän laukun mikä menee mun Suomi-vintagelaukun sisälle ja nyt on hyvä kulettaa kuulokkeita.

Kahvatki laitoin vanhasta laukusta ja samaa satiiniaa riitti tähänkin :)

DSCF2318.jpgDSCF2319.jpg

Sit tein kolmannen kassin käsitöille ja huomasin et ois pitäny kissatki kohdistaa, mutta ei se oo nii justiin ja hyvin riitti tuo satiini tähänkin..

DSCF2376.jpgDSCF2382.jpg

Ompelin siitä myös tyynynpäälisen ku eihä niitä oo liikaa ja tais muuten olla punainen vetoketju tässä. 

DSCF2312.jpg

Ja sit tein aiemmin tän lompakon vai mikä lie pussukan.

DSCF1128.jpgDSCF1125.jpg

Oon myös ruokaa laittanu ja leiponu omasta basilikasta. Pastaa, pitsaa ja foccasiaa ainaki. Kuivattanu ja käyttäny tuoreena ja tehny pestoa. Löytyy tuolta viherpeukalo sivuilta lisää mun basilikoista ja lisäilen sinne kuvia mitä muistan. Tein tuonne sen "tykkään juua" sivun ja mietin teenkö vielä "tykkään syyä" sivun kans..

DSCF2224.jpgDSCF2176.jpgDSCF2020.jpgDSCF2410.jpgDSCF2356.jpgDSCF2411.jpgDSCF2371.jpgDSCF2393.jpgDSCF2392.jpgDSCF2394.jpgDSCF2397.jpg

Mozzarella raastetta pallon lisäksi laitoin. Kirsikkatomaatti ja pesto nii saadaan mun lempipitsa. Käytin muuten kaupan pohjia kerrankin :D

DSCF2479.jpgDSCF2475.jpgDSCF2480.jpg

Hauska kun tätä round midnightia laitoin useamman taimen purkkiin jotka näytti vähän epäilyttäville niin nyt mulla kasvaa ihan eripari puskia vaikka samoja siemeniä ne oli.

DSCF2362.jpg

Hienoja etenki nää missä puoli lehteä on vihreä ja puolet violettia :)

DSCF2438.jpgDSCF2436.jpg

Large leaved on kyl tuonu hyvän sadon ja hyvä ku nää vaan tunkee kokoajan uutta lehteä.

DSCF2370.jpgDSCF2369.jpg

Alkaa olla tuolla jo herneitä, ekan tomaatin joutuin irrottaa kun räjähti käsiin ja chileissäkin on väriä ja paljon pieniä yksilöitä ilmestyy päivittäin. Paprikatki jo ekat hyvässä vauhdissa ja ootan millon alkaa kääpiöitki vääriä saamaan :)

DSCF2413.jpgDSCF2420.jpgDSCF2419.jpgDSCF2366.jpgDSCF2417.jpgDSCF2415.jpgDSCF2389.jpgDSCF2365.jpg

Ootan myös millon koulu alkais rumien vihkojen kanssa ja viivottimet on ompelua varten ajateltuna.

DSCF2433.jpg

Kävin myös Finlayssonilla vähän lisää kankaita hakemassa ja tilasin semmosen kätevän magneetin ompelukoneeseen että saa suoraa saumaa katsomattakin. Oon kyllä töitäkin tehny täysiä päiviä,mutta vielä on jaksanu puuhailla niidenkin ohella.

Ens viikolla saanki kakkua itselle tehdä ja valmistui tässä yks peittokin pari päivää sitten. Laitella kuva kun saan läpi kaikki käytyä :) 

DSCF2429.jpgDSCF2427.jpg

Kissa väijyy kaverin kaa, miten se näyttääkin nuin nolostuneelta..

DSCF2467.jpgDSCF2468.jpg