Tänä vuona ajattelin pitää oman "huijjaus vuoden" lankalaihiksessa. Käytännössä ajattelin punnita mitä valmiina ulos tulee, mutta bulkata sit salassa minkä kerkiän :D

Bulkkausta on tullu harrastettua maltillisesti alku vuosi. Muutama kilo kaupasta, pari alennus kerää sieltätäältä ja paketti tuli eilen postista.

DSCF0606.jpgDSCF0605.jpgDSCF0604.jpgDSCF0603.jpgDSCF0602.jpgDSCF0601.jpg

Se paketti ei tuota kissaa sisältänyt, mutta kaikkee muuta tarpeellista niitten lankojenki lisäksi ostelin. Mulla on ihan hulluna kynttilänperiä taas kertyny ja piti sit seuraavaa projektia varten tämmösiäki hankkia.. Nyt mietin erilaisia muotteja mihin valan ne kynttilät nyt, kun noita sydämiäkin on..

DSCF0599.jpg

Nuo muovineulat on ihan parasta päättelyssä, nyt tuli toinen tuon kudontakoukun mukana.  Ekan neulan vasta sain erilaisten pätkälankojen seassa, mitkä oli kudontakehyksen mukana (joka makso euron :D ).

En omistanu puikkomittaa ja alkaa puisista koot olla jo niin kulunu, että oliki jo aika tääki hankkia. Mullla on nyt työn alla isompi ristipisto työ, mutta kangas oli vähissä mitä kirpputoilta tullu ostettua niin piti täydentää sitäki varastoon. Tässä kankaassa myös paremmat nuo reijät mikä helpottaa tekemistä...

DSCF0594.jpg

no niitä lankoja.. Mietin puuvillapaidan tekoa :)

DSCF0592.jpg

Aloitin jo osasta ostetuista tekemään ja mietin jotain hurjaa taivoitetta vuodelle kulutukseen 4-7-10kg väliltä, mutta päätavoite kuitenkin saada ne ufot pois nurkista vieläkin..

Ideahan tähän huijaamiseen lähti, kun sain vihdoin ja viimein tän penkinpäällisen valmiiksi ja unohdin sitten punnita sen sitten ennen ompelua..

Puukäsitöitä oon harrastanu enemmän ylä-asteellla, mutta sillon tein "prinsessa penkin" ja ammattikoulussa "säilytin"rahin. Missään välissä ei oo ollu mahdollisuutta tehdä sitä "oikeaa" sienipenkkiä, niin sain sit idean tähänkin. 

Langat sopivasti oli valmiina, kun ostin väärää merkkiä lankaa toiseen projektiin. 

DSCF0568.jpgDSCF0565.jpg

Täytteenä sisällä parista takista leikattua vanua, muhkeutta koitettu tuoda kuvaan :)

DSCF0563.jpgDSCF0556.jpg

Ohjetta ei ollu, virkkailin jotain ja koitin saada pyöreää.

DSCF0552.jpg

*unohtui punnita

Kankaan olin tosiaan ostanut Kontista kilotavarana noin 2,5€ hintaan  ja sitä jäi penkinpäällisen jälkeen vielä boksereihin ja muutamaan pompulaan.

Otin kaavat noista miehekkeen hernarinvärisistä hyvin palvelleista pöksyistä. Muuten meni niinku pitiki, mut en kuminauhaa halunnukkaan, kun tulikin itselle niin nauhan reikä jäi sisälle. Tärkeimmän unohdin varoessa leikaamasta reikää luottopöksyyihin, unohtu nimittäin saumavarat, niin tuli just hyvät itselle sit.. 

DSCF0561.jpg

Tein samalla muutamat pompulat tästäkin samettipaidasta. Ihanasti liikaa kaikkea kukista glitteriin, mutta liika on liikaa kuiteski.

DSCF0537.jpgDSCF0535.jpg

Yks on jo kovassa käytössä ja nää loput oottaa viimeistä vaihetta vielä..

DSCF0620.jpg

Ja koska se kangas loppu, kävin kattoo oisko sitä ollu lisää. Ei ollu ei , mutta tuommosta ohuempaa loimusamettia löyty ja samettiverhot oli vaa 7€ nii piti ostaa jalostukseen. Tekiskö aamutakin vai mitähän? :D

DSCF0573.jpg

Ystävänpäivänää sai myös spesiaalipaitoja. Ei voinu jättää ostamatta tietenkää ja samalla sai viimesen mukin hyllyyn. Ei kai noita oo enempää erilaisia? 

DSCF0618.jpgDSCF0613.jpgDSCF0611.jpgDSCF0609.jpgDSCF0622.jpg

Näistä tuli mieleen, että onhan mulla ostettu kassikin sekä itse kangastusseilla tuunattu. Kuvasin sen itse tehdyn sit tännekkin, ostettu unohtu. Se on Ponkesin ja siinä karhu nostaa käpälää. Tää on uniikki ja omaatuotantoa, idean saa kopioda halutessaan. Ikää tosiaan oltava se 18 ja vain yksityiseen käyttöön, ei myyntiin eikä tuotantoon :)

DSCF6594.jpgDSCF6592.jpgDSCF6590.jpg