Tänä vuona ajattelin pitää oman "huijjaus vuoden" Lankalaihiksessa. Käytännössä ajattelin punnita mitä valmiina ulos tulee, mutta bulkata sit salassa minkä kerkiän :D

Bulkkausta on tullu harrastettua maltillisesti alku vuosi. Muutama kilo kaupasta, pari alennus kerää sieltä täältä ja paketti tuli eilen postista. 

DSCF0606.jpgDSCF0605.jpgDSCF0604.jpgDSCF0603.jpgDSCF0602.jpgDSCF0601.jpg

Se paketti ei tuota kissaa sisältänyt, mutta kaikkee muuta tarpeellista niitten lankojenki lisäksi ostelin.

no niitä lankoja.. Mietin puuvillapaidan tekoa :)

DSCF0592.jpg

Aloitin jo osasta ostetuista tekemään ja mietin jotain hurjaa taivoitetta vuodelle kulutukseen 4-7-10kg väliltä, mutta päätavoite kuitenkin saada ne ufot pois nurkista vieläkin..

Ideahan tähän huijaamiseen lähti, kun sain vihdoin ja viimein tän penkinpäällisen valmiiksi ja unohdin sitten punnita sen sitten ennen ompelua..

Puukäsitöitä oon harrastanu enemmän ylä-asteellla, mutta sillon tein "prinsessa penkin" ja ammattikoulussa "säilytin"rahin. Missään välissä ei oo ollu mahdollisuutta tehdä sitä "oikeaa" sienipenkkiä, niin sain sit idean tähänkin. 

Langat sopivasti oli valmiina, kun ostin väärää merkkiä lankaa toiseen projektiin. 

DSCF0568.jpgDSCF0565.jpg

Täytteenä sisällä parista takista leikattua vanua, muhkeutta koitettu tuoda kuvaan :)

DSCF0563.jpgDSCF0556.jpg

Ohjetta ei ollu, virkkailin jotain ja koitin saada pyöreää.

DSCF0552.jpg

*unohtui punnita

Kankaan olin tosiaan ostanut Kontista kilotavarana noin 2,5€ hintaan  ja sitä jäi penkinpäällisen jälkeen vielä boksereihin ja muutamaan pompulaan.

Otin kaavat noista hernarinvärisistä hyvin palvelleista pöksyistä ja tein itselle uudet.

DSCF0561.jpg

Tein samalla muutamat pompulat tästäkin samettipaidasta. Ihanasti liikaa kaikkea kukista glitteriin, mutta liika on liikaa kuiteski.

DSCF0537.jpgDSCF0535.jpg

Yks on jo kovassa käytössä ja nää loput oottaa viimeistä vaihetta vielä..

DSCF0620.jpg

Ja koska se kangas loppu, kävin kattoo oisko sitä ollu lisää. Ei ollu ei , mutta tuommosta ohuempaa loimusamettia löyty ja samettiverhot oli vaa 7€ nii piti ostaa jalostukseen. Tekiskö aamutakin vai mitähän? :D

DSCF0573.jpg