Viime kameran tyhjennyksestä onkin aikaa ja ensimmäinen kuva kameran tyhjennyksen jälkeen näyttää tältä..  Noh on vissiin taukoa vähän ollu, kun eihän tuolla  pihalla enää tarkene edes sätkääkää rullata. Koitetaan nyt saada kuvat ja tiedot tänne ajan-tasaisemmaksi nyt, kun päästiin joulu kiireistä ohi ja lomat on lomailtu.

 DSCF5663.jpg

Olin ennen joulua Lankamaailmassa lyhyen työssäoppimisen asiakaspalvelun harjoittelun ajan. Opin paljon uutta ja pääsin hyödyntämään myös vanhaa tietoa. Jokseenkin koulu ei ollut ajatellut, että harjoittelu tulee liian aikaisin kouluun menon jälkeen ja meitä ei keretty edes kunnolla opastamaan koko harjoitteluun. Jäi vielä asiat koululla kesken pahasti ja harjoittelun välillä en kyllä pahemmin koulussa käynyt muutakuin hygieniapassin suorittamassa.. Toisaalta harjoittelu kesti myös suhteellisen vähän aikaa ja omasta mielestä olisi voinut kestää muutaman viikon pidempäänkin.

Pakko myöntää, että en koko harjoittelua viettänyt kassan takana vaan olin myös useaan otteeseen toisella puollakin. Olin kuitenkin suhteellisen maltillinen ja LANKALAIHIKSEN tulos jäi sit viime vuona vain +2kg :)

DSCF5796.jpg

Ihan hyvä suoritus siihen nähden mitä vapaa aikaa on jäänyt! Ei siinä paljoa kutimet kädessä olla, kun päivän koulussa menee tietokoneen ääressä ja vähän mopataan yöllä. Joululoman jälkeen lopetin itseni hiillostamisen ja nyt jatkan uutta vuotta vähän rennonpaan tahtiin perjantain etäpäivistä nauttien ;)

Nautittu on myös vihreiden kuulien lisäksi perus jouluruokaa useammassa osoitteessa eri kokoonpanoilla ja omakin joulukinkku ostettiin, kun oltiin reissuilta kotiuduttu joulun jälkeen. Miehen syntymäpäivää me vietettiin syöden petteriä ulkofileenä ja ikuistin kuvan, koska miehen veli paistoin (ihminen jota en pahemmin ole ruokaa laittamassa nähnyt) ja leikkasi lihat! Tää oli varmaan enkä toinen kerta näiden 7 vuoden aikana kun minä näin tämän ihmeen. Ja joo maistui ja sopivat siivutkin tuli kun tällä kertaa oli sentään ammatti lihanleikkaaja :D

DSCF5814.jpgDSCF5816.jpg

Itse ostin miehelle lahjaksi Tefalin snack grillin, johon saa vaihdettua pesunkestävät levyt! Oma lehmä taisi myös vähän olla ojassa, kun miehen veli hajoitti mun edellisen voileipägrillin ja vohveliraudasta oon ehkä vähän haaveillu, niin miten sattuikin niin sopivasti, että tässä olikin valmiina voileiville ja vohveleille levyt valmiina ;) Ja joo asiaa oli mietitty jo aiemmin, mutta silloin ei vielä tämmösiä herkkuja ollu tarjolla..

DSCF5813.jpgDSCF5804.jpg

Halutessaan voi paistaa päälle vielä pekonia näppärästi, eikä tarvii erikseen pannua kaivaa kaapista :DDSCF5807.jpg

 Mää en hirveesti akryylistä tykkää neuloa, kun se tahtoo olla niin sähköistyvää ja ynseää neulottavaa. Sain tätä Zandraa Lankamaailmasta kaupan päälle kolme kerää ja piti vielä kerä ostaa, että sain vielä pariin langat :D 

joihin meni 94g ja 95g lankaa. Ei jääny hirveitä nöttösiä nurkkiin pyörimään, mutta vielä tuolla ois lisäksi yhteen pariin langat odottelemassa. Toisaalta ne on jo alotettu sen verran, että toisesta varsi valmiina..

DSCF5766.jpg

Oon myös tutustunut neliskanttisiin puikkoihin ja huomannu, että nää on harvinaisen hyvät ollu. Eikä kissaakaan kiinnosta näitä pyöritellä, kun siitä lähtee erillainen ääni tai jotain..  Parasta on, että siinä välissä, kun kädet on kipeät neulomisesta niin vaihtaa näihin niin johan löytyy lisää puhtia! :D Äkkiä tullu sukkaa jos toista näillä valmiiksi lyhyellä varrella ja yhdet vähän pidemmätkin oon näillä jo neulonu :)

DSCF5696.jpg

Myös marketeissa ollu langat tarjouksessa niin piti ostaa, kun halvalla sai. Eihän nuo nyt siellä hyllyssä pilalle ois menny..

DSCF5692.jpg

Tein nuista vihreistä mm. näihin sukkiin osioita:

DSCF5711.jpgDSCF5781.jpg

*sukat painoi 106g ja 100g ja ohjeet omasta päästä muuten, mutta kokeilin uusia tekniikoita sädekavennuksissa :)