Mun nuppineulatyyny opiskeluajoilta tekstiiartesaaniksi oli vähän ränsistynyt ja pupukin oli ottanut osumaa.

Kuminauha oli vielä hyvä ja pääsin helpolla kun vain päällystin vanhan uudellla ja kirkkailla väreillä, että varmasti löytyy etsiessä eikä heti haalistu..

Tähän päälliseen meni 8g jämiä, mutta on sekin plussaa lankalihikseen :)

 DSCF7620.jpgDSCF7627.jpgDSCF7631.jpg

Kaveri tuli meille leipomaan jälkiruokakakkua testiin illasta ja samana päivänä koulun jälkeen kävin toisen kaverin kanssa testaamassa Saurahan eväät. Koulussa oli pinaattilasagnen seassa multaa niin jäi syömättä ne eväät/juuret, hyi se multa oikee rätisi suussa. Nepalilaisen seasta ei löytyny sentään mitään epäilyttävää ja jäi hyvä mieli syönnin jälkeen. :)

Kaveri meinas meille tullessaan tuoda oman vatkaimen mukana, kun mulla enään yks terä pelissä enkä oo saanu uutta tilalle varauksesta huolimatta. Unohtu se vatkain tietenki tuua, mutta kakku saatiin kuitenki kasaan ja kerkesin jopa kuvata ennen, kun kerettiin syödä :)

Ois toki tuon päällisen tummemman osan voinu leikkoa pois, mutta eipä sitä tajunnu.. Maku oli oikein imelä, koska kinuski ;) Toki siinä täytteessä ois voinu sokeria käyttää puolukoiden,tuorejuuston ja kookoshiutaleiden lisäksi. Vaniljasokeria laitettiin, mutta "tavan" sokerit jäi kokonaan laittamatta :) 


DSCF7649.jpgDSCF7648.jpg

Siellä missä kinuskia, olkoon myös kissan kuvia..DSCF7248.jpg

Mää toisaalta tykkään tästä pimeydestä ja kylmästä. Hommannu pari taljaa keittiöön ja taas on päästy kyntilän polttamis hommiin..

DSCF7642.jpgDSCF7637.jpgDSCF7634.jpg

<3