Mää oon pitkään tehny vaan mehuista vispipuuroa, kunnes tämän reseptin ansiosta tajusin, että marjatkin kelpaa.. Siksi talteen ettei unohdu ja muistaa tehdäkkin varsinki sillon, jos ei muihin tarvikkeita löytyisi vihkoa selatessa nii vispipuuroon kyllä aina löytyy! :)

DSCF5063.jpg

DSCF5073.jpg

niinku silläkin hetkellä, kun laitoin ohjetta vihkoon.. Oli ihan pakko tehä!

DSCF5060.jpg

Päätin kuvata puurot sit näin esteettisesti kaiken rojun keskellä, kun hommat oli pahasti levällään.. Leipomis vimma paheni vaan mitä enemmän teippailin (pysyy paremmin kun liimalla!) ja kahvia join samalla tuosta rumimmasta mukista minkä omistan.. Haaga-helian joku oma arabia muki, mutta oikiasti nuo äijät kriippaa mua,hyi :(

DSCF5077.jpg

DSCF5071.jpg

Silmiin iski seuraavana tuo eri vuokaleivän ohje ja tein sit sitä seuraavana.. Jätin puolukat pois, kun niitä ei ollu, enkä viitsinyt viinimarjoilla korvata. Jää enemmän puuron teko aineita :D  

DSCF5082.jpg

*Halkeili melkeen yhtä hienosti kun kuvassa, valottaa ois voinu tietenki enemmän ja puolukat ois kruunannu.. Välttää tälle mörrimöykylle, joka pimeydessä vaeltaa ja minkä polttimo ei missään pala ;) 

Mites muilla on reseptit tallessa?  Yhdessä vai useammassa paikassa vai onko siirrytty jo pelkkiin nettiresepteihin vai heitättekö vaan hatusta kaiken :)

T. en osaa, kun pullaa,lettuja ja sämpylää leipoa omasta päästä..