Suuri sukkakirja -kirjassa on tähän ohje ja helppo ohje olikin, kun käytännössä toistettiin vain neljää eri kerrosta koko ajan ja joka toinen niistäkin oli kaksi oikein ja kaksi nurin :)  Oli muuten mun ekat pitsisukat ja mallia aloittelija, mutta siltikin tein virheen vähän ennen kantapäätä. Sen siitä saa, kun katsoo pimeässä netflixiä ja koittaa neuloa samalla. Korjasin sen virheen päätellessä neulalla, kun en enää jaksanut teräosan puolessa välissä purkaa.

Kivat näistä sitikin tuli ja samalla testasin Juhania, joka on kampanjatuote Novitalta. Oli vain paria eri väriä ja hintaa kerällä oli muutaman sentin alle kolme euroa Prismassa, niin ostin kerän kokeiluun Lankalaihiksesta huolimatta, kun väri jostain syystä houkutti. Toisaalta käytin kerän näihin sukkiin kyllä aika grammalleenkin.

Punnitsin kerän huvikseen ennen neulomistakin ja vaaka näytti 96g. Sukat taas painoi 94g ja lankaa jäi ihan pieni nöttönen. Onneksi en tehnyt kuviota yhtä mallia enempää niinkuin sunnnittelin, muuten ois langat loppunu kesken..

DSCF7735.jpgDSCF7734.jpgDSCF7733.jpgDSCF7740.jpgDSCF7730.jpgDSCF7729.jpgDSCF7726.jpg

Juhania meni 94g ja tikuttelin 3,5 koivupuikoilla, ohje naisen kapea.

75% kierrätysvillaa ja 25% polyamidia