Tai ainakin kaksi viikonloppua.. Minä oon koittanu puuhailla vaikka ja mitä, mutta jotenki tuntuu ettei kaikkea ennätä millään tekemään ennen nukkumaan menoa :( Tai johtuisikohan siitä, että näiden kahden viikon aikana on tullu tehtyä myös reilu 87h töitä mikä rajoittaa vapaa aikaa?

Leivottiin ainaki viime viikonloppuna torttuja! Tavote oli tehdä koko kilon torttutaikina paketin puolitetuista levyistä kaikista tortuista erilaisia ja siinä onnistuttiin näinkin omalaatuisilla tortuilla..

DSCF3666.jpg

DSCF3664.jpg

Mun suosikiksi osottautui tää "piirakkatorttu" :D

DSCF3668.jpg

En saanu sitä syyä, mutta onneksi oli myös kahvia ja suklaata tarjolla! <3

DSCF3684.jpg

Neuloin isosiskolle sukat jämälangoista ja sanotaanko näin, että oli muutama lanka pääteltävänä.. Onneksi isosisko kelpuutti nämä ja laitto suoriilta jalkaan, kun olikin jo kylmissään viltin alla pikkusiskon luona.. Tuli kuulemma kuin tilauksesta :D

DSCF3720.jpgDSCF3723.jpg

Käytiin sit appiukon ja A:n luona jouluruualla, joka onki ollu tässä useampana (3) jouluna ja joka jouluruuan jälkee ollaan käyty kattoo Hobitti elokuvissa :) Nyt oli vaan viimenen joulu Hobittia katsomassa, mutta josko sit ens vuona Star Wars? :D

Vein lahjaksi torttumuotteja ja pätkis kuivakakun :) Kakku taikinaa tuli sen verran paljon, että tulikin yhden kakun siasta kaksi! Pitäs vissii just tämmösten tilanteiden takia hommata se toinenki vuoka.. Muotit tulee kovaan käyttöön ja tarpeeseen, kun appiukolla on halkaluuksia saada tasainen neliö veistsellä, mutta torttuja vois syyä vaikka joka päivä! Tämä helpottaa hommaa ja pitänee itelläki vonkua A:n uskomaton torttutaikinan ohje, koska minäkään en pysty hillitsemään itseäni niiden tottujen lähellä :P

DSCF3693.jpgDSCF3687.jpgDSCF3702.jpgDSCF3698.jpg

Ostin elokuviin mehua ja karkkia, mutta viinerit jätin kotiin tuloa odottelemaan ;) ja ne vähän koki kovia höykytyksessä laukussa.. Hyville ne silti maistu!

DSCF3794.jpg

Kirppistelin viime viikolla työpaikan jouluruokailun jälkeen ja viikonloppuna meilläkin oli isosiskon järjestämä kirpputori pöytä.. Ei vaan oikeen myyntiä tullu, kun ei sinne kovin montaa ihmistä eksyyntynyt.. Ajan ois voinu käyttää paljon paremmin esim. äitin ja mummun seurassa jotka oli oulussa käymässä ja oishan sitä voinu vähän pitempäänki nukkua..

DSCF3739.jpgDSCF3709.jpgDSCF3801.jpg

Ja suklaata saatiin Appiukolta ja A:lta ja mieskin oli minua aatellut ja säästänyt yhden levyn kolmesta mitkä oli kotiin tullessa ostanut nälkäänsä :D Katseltiin sit sunnuntaina sarjaa ja vedettiin kahvia ja suklaata :p  Nii ja olihan meillä sienipiirakkaa, jonka pikasesti leivoin valmis taikinasta ja suolasienistä mitä pakastimesta löyty :) Ruokaa ei hirveästi tarvinntu viikonlopun aikana laittaa itse, kun oli se jouluruoka lauantaina ja mummu ja äiti teki ruokaa kaikille ennen lähtöään ..

DSCF3798.jpg