Vanhaa vihreää 7 Veljestä, Polkkaa ja Papukaijaa, niistä on nämä sukat neulottu miehelle. Lankoja kului yhteensä 103g.

DSCF8676.jpg


Neuloin myös tavalliset sukat jemmalaatikkoon pelkästä papukaijasta. Kulutus 97g. Otin kuvia sukista enemmänkin, mutta muokkaus vaiheessa poistin kuvan mihin olin molemmat pystyssä kuvatut sukat laittanut, aika peus mun tuuria..


DSCF8668.jpg


Sukat Trekkingin (XXL) langasta jemmaan myös, kulutus 44g (kerään jäi vielä 52g.


DSCF8669.jpgDSCF8670.jpg

Leivoin tässä myös muutaman kakun kun amppelista ensimmäiset mansikat kypsyi. Rahkaa ja valkosuklaata toisessa kakussa ja mutakakun leivoin tälläkertaa gluteenittomaksi mantelijauhoista. Pakko oli taas laittaa sekaan lakritsejauhettakin. NAM.

DSCF8555.jpgDSCF8535.jpgDSCF8529.jpgDSCF8528.jpg

Meillä vaivaa myös sukkakato, häviää parit ja sit ei tiedä mihin parittomat laittaa..

Tein siivouskaapin oveen ripustettavan säilyttimen hengarista ja matonkuteen jämistä. Siihen on helppo kerätä sukat pyykätessä :) Siivouskaapin sisällä mulla on tämmöset kätevät korit, jotka oli 10e säkin sisällä minkä ostin Kontista.

DSCF8478.jpg

Tajusin myös, että nippusiteillä, kun yhdistelee hengareita saa kaappiin mahtumaan enemmän vaatetta pienempään tilaan. Otin kuvan tästä kätevästä ideata myös tänne. 

DSCF8545.jpg

Valmistin koruille myös säilyttimen vanhasta kehyksestä ja koukuista jotka löytyi kaappeja ja ruuveja järjestellessä.

DSCF8463.jpgDSCF8464.jpgDSCF8472.jpg

Ompelunurkkaus on ollut nyt myös muutenkin kovemmassa käytössä nyt loman aikana. Tuli heti paljon viihtyisämpi nurkkaus, kun asensin tuo hyllynkin jonka löysin roskakatoksesta. Tavarat on ollut helpommin käsin saatavilla. Korupuun olen ostanut Budapestistä ja kakkaava dino vahtii työn jälkeä. Kulta reuhukset on myös tässä uudessa ihanassa lautasessa jonka tilasin H&M:ltä. Vähän hurjan näköiset nuo kultaa kiltävät silmätkin, mutta tykkään kovasti <3

DSCF8542.jpg

Siinä, kun nurkkausta on tullut järjesteltyä kaappeja siivoiltua niin törmäsin myös tyhjiin nompparellipurkkeihin. Pesin ja tajusin, että nehän on oikein käteviä nappejen lajitteluun :) Kankaat ja tilkut on hyvässä järjestyksessä säilynyt läpinäkyvissä laatikoissa, mutta niista en kuvia ottanut..

DSCF8580.jpgDSCF8576.jpgDSCF8571.jpgDSCF8564.jpg

Tein myös ompeluneuloille pienen tyynyn purkin sisälle tilkuista. Purkin olen siskon Englannnin reissulta saanut tuliaisina. Mahtuu sopivasti tyynyn lisäksi sormustin, ratkoja ja muut pienemmät oheistarvikkeet sisälle. Reissulla näppärästi kulkee mukana tarkeimmät tässä pienessä pakkauksessa. Mietin aluksi, että ois voinut semmosen vihkon tehdä, mutta päädyin loppujen loppuksi tähän tyynyyn näiden tilkkujen takia ja, koska huopalevyja ei kaapista löytynyt. 

DSCF8610.jpgDSCF8609.jpg