Yks viikko mies soitti työreissultaan puhelun: "tarviitko jotain, mää oon menossa tuohon lankakauppaan kohta". Menin vähän hämileen, kun en ollut varautunut tämmöiseen puheluun..Mies laittoi kuvasarjaa lankahyllyistä ja juttelin myyjänkin kanssa ja lopuksi sanoin, että tuo luonnonvalkoista 3,5 neulottavaa ja sitähän se sit toi ensimmäisenä viikonloppuna.

Päätettiin sit lopuksi, että langasta neulotaankin sit lapaset miehelle.. Kirjoneuletta oli mielessä, niin piti sit miehen tehdä vielä uusi  mutka lankakaupoille, kun välttämättä halusi itse valita jotain toiseksi väriksi vielä sieltä :) Koitin kyllä snoa,että varastossa ois ollu lankoja valmiinakin,mutta ei kelvannu :D  

Mieluisaa lapasmallia vielä etsitään, mutta on ollut vähä "tylsiä" miehen makuun..

Mieluisan mallin etsiskelyn ohella olen jo kerinyt valmiiksi nuo miehen ostamat langat ja muut vyyhdeillä olleet ostetut langat :) Satuin löytämään onnekseni vielä häkkivarastosta nuo sirkan sääretkin, niin eipä kauaa mennyt ,kun tuo taika pahvilaatikko oli pullollaan pyörylötä<3


DSCF5928%20%282%29.jpg


DSCF5924.jpg


DSCF5873.jpg


DSCF5869.jpg


Oon nyt saanu kaikki viime vuoden ostetut ja käytetyt ympättyä ja noh tulos viime vuoden lankalaihikselle oliki sit +4,2419kg ! Reipasta lihomista on siis sattunut ja vähän lepsuiltu :) Vai liekko vika kiireellisten aikataulujen, työssäoppimisen ja jatkuvien lanka alennuksien? Noh pula aikaahan tässä melkeen eletään, niin samahan tuo on ollu vähän hamstratakkin ;)

 Siispä aioin ottaa itseäni niskasta kiinni vähintään joka puikolla,koukulla ja neulalla jonka löydän ja laitan itselleni maksimi tavotteet tälle vuodelle! Mahdotonta tai ei se jääköön nähtäväksi, mutta tavoite ois kuluttaa saman verran ku viime vuona tuli ostettua.. Liekkö vähän kaukaa haettua, mutta tuolla ois hyvästi kesken eräisiä ja useampi projekti vielä suunnitteilla :)

Mites muilla meni ? :D

Niin ja tuolta sivuista löytyy nuo langan kulutuksen vuosittain, voi tarkistaa helposti --->