Ostin kirpparilta parilla eurolla tommoset pienet kangaspuut. Muuten hyvät mut joku pingotin ois melkeen pakko olla, että sais tuota reunaa paremmin hallittua. Lisäksi nuin pieneen käy vähän työlääksi tehdä uus loimi joka kerta ja vielä hankalammaksi sen tekee se ettei se sit rullaannu kunnolla kun muutama väkänen hajalla..

Mutta tulipa testattua, katotaan tehdäänkö mitään suurempaa viel tulevaisuudessa ton kanssa :D

DSCF6789.jpgDSCF6900.jpgDSCF6905.jpg

Tein myös tämmöisen virkkauskokeilun, joka päätyi lopulta kopan pohjalle..

DSCF6700.jpgDSCF6729.jpgDSCF6735.jpg

Kävin myös hamahemi ostoksilla kaupungilla ja samalla katsomassa miltä uusi kauppakeskus Valkea näyttää. Täytynee tehdä uusi reissu kun en löytänyt mustia.. Tigerissa nuita ois ollu, mutta en tajunnu ostaa sieltä kun kuvittelin hintaviksi. Perjantaina ois tatuointi aika, niin josko sen jälkeen kävis uudestaan pyörimässä :)

Harvemmin jaksaa kaupungille edes lähteä ihmis paljouteen pyörimään, mutta sillon kun sinne eksyy niin pakko käydä ainakin punnitse ja säästässä ja kuudennessa maussa :p Huomasin, että Valkean Sokoksessakin ois ollu suklaita ja herkkuja ja ois bonukset saanu, mutta olin jo siihen mennessä ihan riittävästi jo ostellu... Pitänee muistaa, tuo salmiakkisuklaa oli älyhyvää ja sitä ainaki siellä oli kilotavarana :)

DSCF7296.jpgDSCF7293.jpg

Leivoin myös mustikkakukkoa, ja testasin lahjaksi saatuja muovisia sydänvuokia :)

DSCF7310.jpgDSCF7313.jpgDSCF7318.jpg