Aloitin sit sukan neulonnat ja tein ihan ekana itelle niin tavalliset ja arkiset sukat, kun voi vaan tehdä. Sain hyvän idean, kun valkoisten kenkien kaveriksi piti saada valkoiset sukat. Kaapissa on vain pidemmät valkoiset sukat mustilla raidoilla, niin oli ihan pakko laittaa vielä nää ihan perusmallisetkin to do listalle ja toteutukseen heti, ettei unohdu arjen askereiden lomassa..  Hyvät, kun näkee miten usein tulee kotona siivottua ja kuinka paljo hiuksia lähtee neuloessa..   

DSCF7716.jpgDSCF7710.jpgDSCF7721.jpgDSCF7725.jpgDSCF7720.jpg

Seiskaveikkaa meni 90g ja neuloin 3,5 koivutikkuilla omasta päästä omaan jalkaan. 

Arkipäiviin on otettu myös inkiväärijuoman juonti. Mies hulluna tähän terveysjuomaan, minä en niinkään maun perään ainakaan ole.. Kävin Sokoksen herkussa pyörimässä työhaastattelun jälkeen ja tällä kertaa en ostanu itelle mitään, mutta kaverille lahjan ja miehelle kotiin tuliaisia inkiväärillä höystettynä. 

Terveysjuomaa maltailla sekä "ei niin hyviä karkkeja", ite ostin ja tuotteet siihen sijoittelin ;)

DSCF7698.jpg

Arkeen pitää myös sisällyttää vähän juhlaa ja kimallusta. Mää niin rakastan tuota Kanteleen kutsu kuviota, että melkeen mieli tekis ostaa kaikki kuvilla varustetut jutut ja vuorata koko kämppä sillä kankaalla. Se nyt on jo melkeen tehty, niin päätin vielä kauppa reissulla kuluttaa 1,6€ ja ostin tämän kullitetun kortin.. Vai kullan kiiltävän. 

DSCF7749.jpg